Filteren
Selectie verfijnen
Categorie

B2B

Bent u een bedrijf en heeft u grotere hoeveelheden nodig neem dan contact met ons op voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Bij grote hoeveelheden kunnen wij u zeer interessante kortingen en of extra service aanbieden.

Heeft u plannen om Reseller te worden, dan kunnen wij u een zeer interessant voorstel doen.  Ook met het opzetten van u activiteiten denken wij graag met u mee. PortofoonWEB is de enige officiële leverancier van onder andere Baofeng , Puxing , Kirisun , Higrade , Anytone in Nederland. Door de korte lijnen die wij hebben met de fabrikanten zijn wij in staat ontzettend snel te schakelen en hebben wij ook altijd de nieuwste modellen met de laatste Firmware op voorraad.

Voor het aanvragen van een voorstel stellen wij het op prijs om de volledige gegevens van u bedrijf met telefoon nummer te ontvangen.

Naast het verkopen van producten zijn wij ook altijd bezig met het volgen en testen van nieuwe ontwikkelingen.  Wilt u op de hoogte blijven van alle nieuwe producten en of ontwikkelingen volg ons dan op Twitter, Facebook of lees ons Blog.