Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Bouwmaat

Bouwmaat is één van de grotere ketens aan bouwmarkten in Nederland en is met bijna 50 vestigingen nog steeds groeiende. Op dit moment zijn de meeste vestigingen in Noord- en Zuid-Holland, maar ook door de rest van het land kun je steeds vaker bij Bouwmaat terecht. En net zoals andere bouwmarkten heeft Bouwmaat te maken met grote vestigingen die de klant zo goed mogelijk moeten voorzien. Daarbij is goede communicatie zeer belangrijk.

Dankzij portofoons hoor je geen omroepen meer

Is het je ooit opgevallen dat je in grote supermarkten, bouwmarkten en andere winkels nooit meer een jingle door de speaker hoort komen gevolgd met: ‘Kun je je melden bij de balie?’ Dit is niet omdat er geen contact meer wordt gezocht. Dit is omdat portofoons de oplossing hebben geboden. Want in een bouwmarkt zo groot als de Bouwmaat is snelle communicatie van belang. Zo kan er om assistentie gevraagd worden, vragen worden gesteld aan het magazijn maar ook de veiligheid worden gewaarborgd. Als er bijvoorbeeld een vermoeden is van diefstal moet er snel gecommuniceerd en geschakeld kunnen worden. Alles wordt opgelost door snelle communicatie via portofoons.

 

Motorola CLP 446E

Wij hebben voor meerdere vestigingen de Motorola CLP 446E portofoon met headset geleverd. De Motorola portofoon is een mini portofoon, licht in gewicht, en daardoor makkelijk mee te dragen. Door de headset kunnen de werknemers doorgaan met hun werk terwijl zij een collega moeten oproepen. Door de grote hoeveelheid personeel per vestiging is de CLP 446E perfect geschikt voor Bouwmaat. Ook nu blijven wij leveren aan Bouwmaat, omdat er steeds meer vestigingen bijkomen en omdat de headsets niet het eeuwige leven hebben. Een blijvende samenwerking dus met Bouwmaat!

Deze producten zijn geleverd aan Bouwmaat:

01. Portofoon met headset: Motorola CLP446E
02. Multi lader: Motorola 6-voudige multi lader

 

Veiligheidsregio Haaglanden