16:14
PortofoonWEB, wij leveren de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.
  • 14 DAGEN RETOUR GARANTIE
    Gegarandeerd kwaliteit
  • NEDERLAND EN BELGIE
    Binnen 24 uur verstuurd
  • 06-21147009
    Maandag t/m Vrijdag
Winkelwagen is leeg

Dcall VT12W Smart Portofoon met GPS

299 € 299,00incl. BTW

Beschikbaarheid: In voorraad

Dcall VT12W Smart Portofoon inclusief GPS tracking robuuste body en landelijke portofoon dekking.  

Hoeveelheid:

De Dcall VT12W is een Smart Portofoon die geschikt is te gebruiken als Portofoon binnen het Smart Portofoon virtual trunking netwerk. Deze Smart Portofoon met GPS is een degelijke extreem robuuste portofoon zonder al teveel poespas en uitstekend inzetbaar voor werkzaamheden waarbij recht toe aan communicatie van cruciaal belang is. De VT12W portofoon beschikt over GPS tracking zodat het binnen de dispatch software traceerbaar is indien nodig. Met dit model kunt u niet telefoneren of gebeld worden. Geen display, geen poespas gewoon duidelijke communicatie te realiseren binnen het Virtual Trunking netwerk over de gehele wereld met uw sim kaart.

Aantal belangrijke eigenschappen voor de D'call VT12W:
- Landelijke dekking
- Europese dekking
- Wereldwijde dekking 
- Alleen Portofoon, Geen Mobiel bellen
- GPS tracking GPS/AGPS
- Sim kaart
- 2G & 3G netwerk
- GSM 900 / 1800 Mhz
- WCDMA 2100 Mhz
- Geen scherm of toetsenbord
- PTT (Push-to-Talk) button
- Emergency call button
- Groep/gesprekskanaal kiezer
- 3700 Mah Li-ion Accu
- 120 uur standby tijd
- Snel verwisselbare batterij, USB lader laadt ook reserve accu
- Extreem helder geluid
- Hufter proof, extreem robuuste body
- Eenvoudig in gebruik
- Beveiligde communicatie met encryptie
- Private Call
- Priority Call
- Group Call

Het nieuwe Smart Portofoon platform maakt gebruik van het bestaande 2G / 3G / 4G LTE GSM netwerk en niet van traditionele UHF of VHF frequenties. Onze ervaring is dat de dekking vele malen betere is dan het Entropia netwerk.  Afhankelijk van de gekozen GSM provider en sim kaart heeft u een landelijke of zelfs internationale dekking met uw Smart Portofoon. Kortom als u de vraag heeft wat is het bereik?, daarop hebben wij een simpel antwoord maximaal de aarde rond 20.038 Km!!! Zolang u een data verbinding heeft met de Smart Portofoon op Wifi of mobiele GSM netwerk abonnement dan is het bereik onbeperkt. U hoeft dus ook niet te investeren in een eigen infra structuur, dit is al voor u gedaan. Daarnaast heeft u ook geen gedoe met vergunningen, deze oplossing is vergunning vrij en overal te gebruiken!.

Heeft u als organisatie al diverse GSM abonnementen lopen dan kunnen wij deze sim kaarten / abonnementen ook prima integreren met de Smart Portofoon oplossing. Het gebruik maken van huidige abonnementen bespaart u extra kosten in het aanschaffen van sim kaarten met data. Voor bedrijven die een oplossing zoeken binnen hun eigen Wifi netwerk / bereik is dit ook een zeer degelijke oplossing. Deze portofoons fungeren ook uitstekend binnen alleen uw eigen Wifi netwerk zonder gebruik te maken van een GSM abonnement. 

Elke organisatie wil graag weten waar het personeel zich bevindt.  Als voorbeeld op een evenementen waar de mensen zich bevinden voor het snel inzetten van personen op de juiste positie bij calamiteiten of andere hand en span diensten. Met deze Smart Portofoon in combinatie met de dispatch software en GPS tracking heb je een totaal overzicht waar elke gebruiker zich bevindt en kun je vanuit de centrale meldkamer met een eenvoudige headset alle mensen aansturen. 

Het Smart Portofoon systeem is vergelijkbaar met elk professioneel trunking portofoon netwerk als bijvoorbeeld Entropia. Echter niet met de bekende beperkingen in het bereik, het aantal groepen binnen uw netwerk en de hoge kosten. Daarnaast bied dit systeem incombinatie met de dispatch console de mogelijkheid tot het mee kijken van live video beelden, elkaar kunnen bellen via een en hetzelfde apparaat, GPS Tracking en nog vele andere extra mogelijkheden wat geen enkel ander platform heeft te bieden binnen dit segment. 

PortofoonWEB is de enige aanbieder die zijn eigen servers heeft draaien. Onze servers zijn opgesteld in Amsterdam op de bekende backbone's die zorgen voor een stabiele verbinding zonder  vertragingen binnen het Smart Portofoon platform. Door gebruik te maken van onze eigen servers binnen dit Virtual Trunking systeem zijn wij in staat een uitermate stabiele service te bieden wat geen enkel ander bedrijf tot zover heeft mogelijke gemaakt.  

Wilt u als bedrijf meer weten over de werking van dit systeem dan raden wij u aan het laatste blog bericht te lezen. Op korte termijn gaan wij meer de diepte in op het Smart Portofoon systeem en worden op de nieuwe website alle details besproken. Heeft u op dit moment vragen, wilt u zelf testen als bedrijf,  of wilt u een demo bij ons op kantoor neem dan contact met ons op. 

Inhoud van pakket:
1x Dcall VT12F Smart Portofoon, 1x Docking station, 1x Adapter, 1x antenne, 1x polsbandje, 1x Accu 3700Mah Li-ion, 1x Manual

Note: 
Een Smart Portofoon werkt op basis van een abonnement. 

 

Klantbeoordelingen

1 Artikel(en)

per pagina
landelijke beveiliging Recensie door Gerrit
Kwaliteit
Service
Prijs
Al langere tijd waren wij opzoek naar een goed landelijk dekkend portofoon systeem waarbij wij niet te maken hadden met huur contracten of andere lastige constructies. Bij PortofoonWEB zijn wij in aanmerking gekomen met dit nieuwe systeem, wij hebben dit met de diverse toestellen uitvoerig getest en konden in de gebieden waar wij operationeel zijn als landelijk beveiliging bedrijf geen tekorten ontdekken in het bereik. Wij gebruiken een combinatie van diverse toestellen en zijn tot op heden meer dan tevreden en gaan op korte termijn ook fors uitbreiden met dit systeem. (Geplaatst op 10-03-2017)

1 Artikel(en)

per pagina

Hoe heeft u dit product gewaardeerd?

  1 ster 2 sterren 3 sterren 4 sterren 5 sterren
Prijs
Service
Kwaliteit

Schrijf uw review