Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Swr / Power Meters

PortofoonWEB biedt u niet alleen een webwinkel vol hoogwaardige producten, maar biedt u ook de kennis en expertise van een onderneming met meer dan een kwart eeuw ervaring in de branche. Wij zetten onze ruime ervaring altijd in voor alle werkzaamheden, zoals ook voor het samenstellen van onze assortimenten. Wanneer u bij ons komt voor swr / power meters, dan willen wij u de garantie kunnen geven dat u gaat voor een goede levensduur, een uitstekende kwaliteit en een gewoon optimaal betrouwbaar product. Dit kunnen wij uitsluitend doen door zelf alle assortimenten, waaronder die met swr / power meters, zelf samen te stellen op basis van onze expertise.

Lees meer

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Daiwa CN-501 H2 SWR / Power meter 1.8 - 150 Mhz
  Daiwa CN-501 H2 SWR / Power meter 1.8 - 150 Mhz
  Speciale prijs 144,95 Incl. BTW
  119,79
  Excl. BTW
  Normale prijs 169,95 Vanaf 134,95

11 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De beste garanties

Wij weten precies welke producten wel voor een optimale tevredenheid zorgen en welke niet. Wij kennen alle merken op de markt namelijk erg goed en weten daardoor precies welke fabrikanten de beste kwaliteiten in hun producten leggen. Alleen deze fabrikanten mogen de producten in onze webwinkel aanbieden, ofwel, uitsluitend deze merken bieden wij online aan. We hebben het dan over toonaangevende merken zoals Baofeng, Puxing, Kirisun, Anytone en Higrade bijvoorbeeld. Wanneer u op zoek bent naar goede en betrouwbare swr / power meters, dan bieden wij u ook een goed en betrouwbaar assortiment, met producten van de merken Baofeng en Daiwa.

14 dagen bedenktermijn

Als professional met veel kennis van de eigen producten staan wij volledig achter de kwaliteit van onze producten, waaronder ook de swr / power meters. Wij durven u dan ook met een gerust hart een bedenktermijn van twee weken te geven wanneer u bij ons een bestelling plaatst. Zo heeft u toch een beetje extra zekerheid over uw order. Uiteraard zijn wij ervan overtuigd dat u gewoon erg tevreden zult zijn over uw aankopen. Wij streven dan ook naar een optimale klanttevredenheid en zetten ons hier dagelijks optimaal voor in.