werekdwijde portofoon dekking - landelijke portofoon dekking

De wereld op zijn kop met dit internationaal dekkend portofoon netwerk. Op zeer korte termijn gaan wij het wereldwijd bekend maken, het nieuwe Smart Portofoon platform van PortofoonWEB. Voor nu alvast de high lights van dit fenomenale systeem. Dit nieuwe platform is in 2016 uitvoerig getest en gaat het nieuwe landelijk en zelfs internationaal dekkend trunking portofoon systeem worden. Bij gebruik makend van de juiste telecom provider bied dit een landelijke dekking van ca 98%, vele malen hoger, goedkoper en meer functionaliteit dan bijvoorbeeld het Entropia portofoon netwerk. Daarnaast bied het een uitzonderlijk aantal extra mogelijkheden waarvan vele gratis zijn binnen het Smart Portofoon abonnement. 

Een tijdje geleden in de test fase hebben wij al eens een balletje op gegooid omtrent Smart Portofoon bij Virtual Trunking via onze marketing kanalen. Diverse klanten hebben daarna direct contact met ons opgenomen. Samen met deze klanten hebben wij een real live test omgeving opgezet die voor de volle 100% tevredenheid is geslaagd. Het nieuwe Smart Portofoon platform maakt gebruik van het bestaande 4G LTE netwerk wat afhankelijk van de gekozen provider en sim kaart een landelijke of zelfs internationale dekking bied met uw portofoon. Kortom als u de vraag heeft wat is het bereik?, daarop hebben wij een simpel antwoord maximaal de aarde rond 20.038 Km  Zolang u een data verbinding heeft met de portotofoon binnen uw eigen smart portofoon omgeving op wifi of 4G abonnement dan is het bereik onbeperkt.

Het grote voordeel van dit nieuwe Smart Portofoon systeem is dat u geen vergunning nodig heeft en dat alle faciliteiten zoals binnen een professioneel portofoon trunking systeem u standaard worden aangeboden. Denk aan centrale meldkamer software dat als standaard behoort in het Smart Portofoon abonnement.  Het voordeel van deze meldkamer software, ook wel dispatch software genoemd is dat u bij gebruik van GPS Smart Portofoons precies kan zien waar elk persoon zich bevindt. U heeft dus automatisch een GPS tracking volg systeem, gesprekken kunnen gemakkelijk opgenomen worden bij calamiteiten. Video beelden kunnen doorgestuurd worden en opgenomen, u kunt een gebied selectie maken van gebruikers waarmee u vanuit de meldkamer software snel kunt communiceren. Er kunnen gesprekken plaats vinden via het smart portofoon platform als via het bestaande gsm netwerk en daarbinnen kun je gebruik maken van conference calls. De centrale meldkamer heeft voldoende aan een goede internet verbinding, juiste installatie van de software en goede headset om professioneel alles aan te sturen met volledig overzicht van alle gebruikers. 

Alle gesprekken die plaats vinden binnen het Smart Portofoon netwerk zijn versleuteld en er is geen beperking in de aan te maken groepen of niveaus met de nodige prioriteiten. Zaken als emergency calls zijn eenvoudig in te stellen en via de meldkamer software ziet u gelijk waar er een nood oproep is eventueel met direct live beelden van het incident. Alle gesprekken, beelden, tekst berichten worden naar wens automatisch opgeslagen inclusief log gegevens voor het aanleveren van eventueel bewijsmateriaal. 

Bepaalde toestellen kunnen zo ingezet worden dat zij gebruik maken van het Smart Portofoon netwerk maar door gebruik te maken van een sim kaart kunnen bepaalde modellen ook gewoon als mobiele telefoon gebruikt worden wat kosten als een dubbel gsm abonnement bespaart. Dit heeft ook als voordeel dat gebruikers maar een toestel bij zich hoeven te dragen die zowel telefoon als portofoon is. In combinatie met de gratis dispatch software zijn ook full duplex gesprekken geen beperking zelf in combinatie met full duplex groep gesprekken om snel met een groep mensen to the point te komen. Via de dispatch software kun je ook electroinic fencing gebruiken om te zorgen dat mensen zich niet buiten het aangewezen gebied gaan bevinden.  

Bovenstaande zaken zijn slechts een klein aantal voorbeelden wat dit systeem heeft te bieden. Groot voordeel van dit systeem is dat u gebruik maakt van het huidig landelijk dekkend netwerk van uw GSM provider of het dekkend wifi netwerk binnen uw organisatie. Voor dat laatste maakt u geen GSM abonnement kosten, slechts alleen de kosten voor het Smart Portofoon netwerk. Voor dit nieuwe netwerk hebben wij een aantal modellen varierent van eenvoudig tot wat complexere toestellen compleet met toetsenbord, display en GPS tracking.

De kosten voor het Smart Portofoon systeem zijn als volgt opgebouwd: 
- Aanschaf 4G Portofoon / Telefoon
- Maandelijks kosten SIM kaart met minimaal 1Gb data. Bij gebruik makend van Wifi is een simkaart niet nodig. 
- Maandelijks kosten Smart Portofoon Netwerk inclusief Dispatch software. Jaar abonnement  
- Installatie en implementatie op maat voor de gebruikers. 

Op korte termijn gaan wij u alles vertellen over dit prachtige systeem en wordt elke functie uitgebreid besproken. Bent u echt serieus geïnteresseerd als bedrijf of organisatie, en kunt u niet wachten? Neem dan contact met ons op om de details te bespreken, of een en ander live in werking te zien. 


Terug naar blog overzicht: