Dcall VT36W

Dcall VT36W

Update 31-10-2017 : Voor uitgebreide informatie over Smart Portofoons klik op www.smartportofoon.nl

Nieuwe Smart Portofoon de 
Dcall VT36W weer boordevol met nieuwe features. Deze 4G Portofoon is met name uniek vanwege de hoge resolutie 8Mp back camera waardoor dit toestel perfect inzetbaar is voor bijvoorbeeld body cam toepassingen. Tevens is dit nieuwe model IP67 stof en waterdicht waardoor het ook onder extreme omstandigheden altijd blijft functioneren. De Dcall VT36w smart portofoon is ook uitgevoerd met een zwaardere luidspreker van maar liefst 2 watt!. Dit zorgt ervoor dat de gesprekken ook goed zijn te beluisteren in lawaai intensieve omgevingen. Bent u opzoek naar een alles in een device voor bedrijf kritische communicatie dan is dit het perfecte toestel samen in combinatie met het Virtual Trunk Netwerk.

Het nieuwe 
Smart Portofoon platform maakt gebruik van het bestaande 2G / 3G / 4G LTE GSM netwerk en niet van traditionele UHF of VHF frequenties. Onze ervaring is dat de dekking vele malen betere is dan het Entropia netwerk.  Afhankelijk van de gekozen GSM provider en sim kaart heeft u een landelijke of zelfs internationale dekking met uw Smart Portofoon. Kortom als u de vraag heeft wat is het bereik?, daarop hebben wij een simpel antwoord maximaal de aarde rond 20.038 Km!!!  Zolang u een data verbinding heeft met de Smart Portofoon op Wifi of mobiele GSM netwerk abonnement dan is het bereik onbeperkt. U hoeft dus ook niet te investeren in een eigen infra structuur, dit is al voor u gedaan. Daarnaast heeft u ook geen gedoe met vergunningen, deze oplossing is vergunning vrij en overal te gebruiken!.

Heeft u als organisatie al diverse GSM abonnementen lopen dan kunnen wij deze sim kaarten / abonnementen ook prima integreren met de Smart Portofoon oplossing. Het gebruik maken van huidige abonnementen bespaart u extra kosten in het aanschaffen van sim kaarten met data. Voor bedrijven die een oplossing zoeken binnen hun eigen Wifi bereik is dit ook een zeer degelijke oplossing. Deze portofoons fungeren ook uitstekend binnen alleen uw eigen Wifi netwerk zonder gebruik te maken van een GSM abonnement. 

Elke organisatie wil graag weten waar het personeel zich bevindt.  Als voorbeeld op een evenementen waar de mensen zich bevinden voor het snel inzetten van personen op de juiste positie bij calamiteiten of andere hand en span diensten. Met deze Smart Portofoon in combinatie met de dispatch software en GPS tracking heb je een totaal overzicht waar elke gebruiker zich bevindt en kun je vanuit de centrale meldkamer met een eenvoudige headset alle mensen aansturen. 

Het 
Smart Portofoon systeem is vergelijkbaar met elk professioneel trunking portofoon netwerk als bijvoorbeeld Entropia. Echter niet met de bekende beperkingen in het bereik, het aantal groepen binnen uw netwerk en de hoge kosten. Daarnaast bied dit systeem incombinatie met de dispatch console de mogelijkheid tot het mee kijken van live video beelden, elkaar kunnen bellen via een en hetzelfde apparaat, GPS Tracking en nog vele andere extra mogelijkheden wat geen enkel ander platform heeft te bieden binnen dit segment. 

PortofoonWEB is de enige aanbieder die zijn eigen servers heeft draaien. Onze servers zijn opgesteld in Amsterdam op de bekende backbone's die zorgen voor een stabiele verbinding zonder vertragingen binnen het Smart Portofoon platform. Door gebruik te maken van onze eigen servers binnen dit Virtual Trunking systeem zijn wij in staat een uitermate stabiele service te bieden wat geen enkel ander bedrijf tot zover heeft mogelijke gemaakt.  

Update 31-10-2017 : Voor uitgebreide informatie over Smart Portofoons klik op 
www.smartportofoon.nl


Lees ook de volgende items over Smart Portofoons:
- Welke abonnementsvormen zijn er nodig en beschikbaar
- Portofoons met landelijke dekking en GPS tracking. Zelfs internationale dekking met centrale meldkamer software
- Product overzicht
- De 25 voordelen van een Smart Portofoon ten opzichte van traditionele Portofoons of Entropia
- Smart Portofoons als beveiligingssysteem
Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →