Hytera portofoons voor bedrijven
Algemeen

Hytera portofoons voor bedrijven

Binnen een bedrijf kan het gebruik van portofoons een slimme keuze zijn.

Binnen een bedrijf kan het gebruik van portofoons een slimme keuze zijn. Met een portofoon is het bijvoorbeeld mogelijk om als receptioniste met verschillende afdelingen te communiceren. Ook voor beveiligers kan het gebruik van portofoons aan te raden zijn. Voor beveiligers is het immers van groot belang dat zij gedurende de werkdag voortdurend met elkaar in contact staan in het geval van noodsituaties. Bij de aanschaf van een portofoon heeft u de keuze uit tal van verschillende modellen. Het kan erg lastig zijn om hierbij de juiste keuze te maken. Welke merken staan als betrouwbaar te boek? Hoe groot moet het bereik van een portofoon zijn? Enzovoorts.

Hytera portofoons zijn een voorbeeld van betrouwbare portofoons, die veel binnen bedrijfspanden gebruikt worden. Niet alleen voor de communicatie tussen de receptioniste en de verschillende afdelingen binnen een bedrijf, ook tussen beveiligers, winkelmedewerkers, enzovoorts. Hytera portofoons hebben doorgaans voldoende bereik en zijn uiterst duurzaam. Dit betekent dat u met deze Hytera portofoons een lange tijd vooruit kunt!

Voordelen van een Hytera portofoon
Naast de degelijkheid van de 
Hytera portofoons, kunnen er verschillende andere redenen zijn om voor dit merk portofoon te kiezen. De portofoons van Hytera lopen in verschillende opzichten ver voor op modellen van andere merken. Dit komt onder meer door de digital noise cancellation wat de portofoons van Hytera u bieden, door de repeater mode en door het feit dat deze portofoons aan de IP68-norm voldoen.

Het fijne aan het feit dat de Hytera portfoons over een Bluetooth 4.0-verbinding beschikken, is dat ze hiermee heel eenvoudig te koppelen zijn met verschillende headsets. Zeker wanneer u als beveiliger fungeert is het erg vervelend als u de portofoon constant in uw hand moet houden. Datzelfde geldt voor de beveiligers van grote evenementen, die tijdens het evenement op de hoogte willen worden gehouden van problemen. Het liefst zonder de portofoon voortdurend in de hand te moeten houden.

Gesprekken via de portofoon opnemen
Met de Hytera portofoons wordt de mogelijkheid geboden om gesprekken tussentijds op te nemen, zodat deze op een later moment kunnen worden teruggeluisterd. Dit is ideaal voor beveiligers die te maken krijgen met een noodsituatie. Door de gesprekken gedurende de noodsituatie op te nemen, kan op een later moment geëvalueerd worden hoe een noodsituatie een volgende keer beter kan worden aangepakt. Zo kunt u zichzelf blijven verbeteren met een handig extraatje op de Hytera portofoon als de 
PD985.  U kunt een geheugenkaart van 32 GB in de portofoon stoppen voor het opnemen van de gesprekken.

Ook de mogelijkheid om de locatie van de Hytera portofoons op afstand te kunnen bekijken biedt een voordeel. Vanuit een centrale post kunnen mensen precies zien waar hun beveiligers zich bevinden, door de GPS-functie op de Hytera portofoons.

Onvoldoende bereik
Dat hoeft geen enkel probleem te zijn. Door gebruik te gaan maken van een goede repeater en antenne kunt u het bereik van uw portofoons aanzienlijk vergroten. Een voorbeeld van een zeer degelijke en professionele repeater is de 
Hytera RD985. Met deze repeater kun je afhankelijk van de antenne hoogte wel afstanden van meer dan10 tallen kilomters overbruggen. Wilt u meer weten over het inzetten van een professionele oplossing met het merk Hytera neem dan contact met ons op, wij vertellen u graag alle mogelijkheden. 

Terug naar blog overzicht: