Kenwood portofoons voor het klein- en grootbedrijf
Algemeen

Kenwood portofoons voor het klein- en grootbedrijf

Voor snelle en betrouwbare communicatie.

Als organisatie bent u voortdurend op zoek om een snelle communicatie tussen mensen op de werkvloer mogelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan het contact tussen een receptioniste en de verschillende afdelingen, het contact tussen de beveiligers die zich binnen het bedrijfspand bevinden, enzovoorts. Portofoons, bijvoorbeeld Kenwood portofoons, kunnen in zo’n geval de uitkomst bieden! Het fijne aan Kenwood portofoons is dat u profiteert van een groot bereik en dat deze portofoons in verschillende prijsklassen worden aangeboden. Dit maakt de Kenwood portofoons geschikt voor zowel het kleinbedrijf, als het grootbedrijf.

Alternatieven voor het gebruik van Kenwood portofoons zou een vast telefoonnet of mobiele telefoons kunnen zijn. Houd er echter rekening mee dat zeker mobiele telefoons lang niet altijd een goed bereik hebben. Dit geldt in het bijzonder voor de grote bedrijfspanden met dikke betonnen muren en vloeren. Het beton kan het telefoonsignaal ernstig belemmeren, wat zeker voor beveiligers een probleem kan vormen. Bij het gebruik van een vast telefoonnet is het voor beveiligers niet mogelijk om gedurende hun controlerondes in contact te blijven met elkaar.

Verschillende soorten Kenwood portofoons
De Kenwood portofoons worden in verschillende prijsklassen aangeboden, uiteenlopend van modellen van nog geen honderd euro tot modellen van meer dan vijfhonderd euro. Dit maakt dat Kenwood voor ieder bedrijf een geschikt model portofoon aanbiedt. Bij de aanschaf van een 
Kenwood portofoon is het belangrijk om met verschillende aspecten rekening te houden. Denk bijvoorbeeld aan het bereik van de portofoon, het aantal kanalen wat gebruikt kan worden op de Kenwood portofoons, enzovoorts.

Let op: voor het gebruik van sommige Kenwood portofoons is een vergunning vereist! Met een vergunning wordt de mogelijkheid geboden om een privénetwerk op te zetten binnen een eigen frequentie. Zeker bij de communicatie tussen beveiligers kan dit een voordeel zijn. Kleinere bedrijven hebben een vergunning niet direct nodig en kunnen voor een vergunningsvrije Kenwoord portofoon kiezen.

Kenwood portofoons met GPS Functie
Bij de duurdere modellen Kenwood portofoons wordt een GPS-functie op de portofoon aangeboden. Met een GPS-functie is het mogelijk om de locatie van de portofoon op afstand uit te lezen. Zeker bij de beveiligers van een bedrijf of evenement kan dit een voordeel zijn, omdat het voor meer veiligheid zorgt. Vanuit een centrale post kan gekeken worden waar een beveiliger in nood zich precies bevindt, op basis waarvan een andere beveiliger naar die plek gestuurd kan worden. Ook kunnen beveiligers makkelijker worden aangestuurd door hun GPS-locatie uit te lezen.

Meer weten over Kenwood portofoons
Heeft u vragen over de mogelijkheden van 
Kenwood portofoons? Bent u benieuwd welk model Kenwoord portofoon het beste bij uw bedrijf past? Wij voorzien u graag van passend advies! Stel uw vraag via onze online klantenservice of telefonisch.

Terug naar blog overzicht:

circle-arrow-left Terug naar overzicht