Kleine portofoons speciaal voor de retail zijn onmisbaar
Algemeen

Kleine portofoons speciaal voor de retail zijn onmisbaar

Voor de perfecte communicatie, de compacte portofoon

Kunt u zich de tijd nog herinneren dat u nog geen portofoons gebruikte voor de communicatie tussen de verschillende afdelingen van uw bedrijf? Mogelijk werkt u zelfs nu nog zonder een dergelijk communicatiemiddel. Voor retailers, klein en groot, zijn portofoons een onmisbaar element binnen de bedrijfscommunicatie geworden. Denk bijvoorbeeld aan een bouwmarkt, waar men met een portofoon kan communiceren tussen medewerkers in het magazijn en medewerkers in de winkel. Zo kunnen klanten sneller geïnformeerd worden over de voorraadstatus van producten, wat ook uw medewerkers tijd bespaart! Zij hoeven immers niet meer naar het magazijn te lopen om de voorraadstatus van een product zelf te achterhalen.

Er zijn tal van verschillende portofoons die u kunt gebruiken binnen uw bedrijfscommunicatie. Denk bijvoorbeeld aan modellen van Motorola, Kenwood en Hytera. Deze portofoons zijn van een hoge kwaliteit en zullen jaren gebruikt kunnen worden zonder slijtage of storingen te vertonen. In ons assortiment bieden wij portofoons voor retailers in verschillende prijsklassen aan.

Een goede bedrijfscommunicatie is essentieel.
Voor retailers is een goede bedrijfscommunicatie van groot belang. De reeds beschreven situatie van een klant die naar de voorraadstatus van een bepaald product informeert is hier slechts een voorbeeld van. Denk bijvoorbeeld ook aan een supermarkt, waar een medewerker in de winkel aan een magazijnmedewerker vraagt om een volgende colli aan te leveren. Zo kan de medewerker in de winkel door blijven gaan, zonder deze colli zelf op te moeten halen in het magazijn.

Ook voor de beveiliging binnen de retail is een snelle communicatie onmisbaar. Winkeldiefstal vormt voor veel retailers de grootste of een van de grootste kostenposten op jaarbasis. U dringt het aantal gevallen van winkeldiefstal in uw winkel terug door beveiligers uit te rusten met een portofoon. Mensen op de werkvloer kunnen een beveiliger via de portofoon inschakelen als zij het vermoeden hebben dat er sprake is van winkeldiefstal.

Verschillende soorten portofoons.
Portofoons voor retailers worden in verschillende soorten en modellen aangeboden. Denk bijvoorbeeld aan het verschil tussen een walkie talkie en een portofoon. Een walkie talkie is vaak iets goedkoper, maar ook beperkter in z’n functies. Niet voor niets wordt vaak gezegd dat walkie talkies vooral bedoeld zijn voor particuliere gebruikers. Zakelijke gebruikers zullen eerder voor een portofoon kiezen.

Bij de aanschaf van een portofoon is het belangrijk dat het bereik van de portofoon groot genoeg is. Houd er hierbij rekening mee dat het bereik van de portofoon belemmerd kan worden door de betonnen en metalen obstakels binnen uw winkel. Ook wilt u dat er over meerdere kanalen gecommuniceerd kan worden. Zo hoeven beveiligers de gesprekken van vakkenvullers niet te volgen en andersom ook niet. Kijk eens in ons assortiment of u een portofoon vindt, die geschikt is voor uw winkel. Onze medewerkers kunnen u hier waar nodig bij adviseren.

Terug naar blog overzicht: