Portofoons en walkie talkies onmisbaar binnen bouwmarkten
Algemeen

Portofoons en walkie talkies onmisbaar binnen bouwmarkten

Help je klant met snelle communicatie.

Om uw klanten zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn is een goede communicatie essentieel. Denk bijvoorbeeld aan de communicatie tussen werknemers die rond de schappen lopen en werknemers die bij de kassa zitten, de communicatie tussen werknemers in de winkel zelf en werknemers in het magazijn, enzovoorts. Portofoons en walkie talkies kunnen helpen bij het vergemakkelijken van deze communicatie! Ook kunnen portofoons en walkie talkies helpen bij het beveiligen van uw bedrijfspand. Beveiligers moeten snel ingeschakeld kunnen worden, zonder afhankelijk te zijn van hun bereikbaarheid via een mobiele telefoon. Door gebruik te maken van walkie talkies en portofoons bewerkstelligt u dit!

Portofoons en walkie talkies op de werkvloer
Wanneer een klant een van uw medewerkers naar de beschikbaarheid van bepaalde producten vraagt, wilt u niet eerst zelf naar het magazijn hoeven te lopen. Door gebruik te maken van een 
portofoon of walkie talkie kunt u razendsnel informeren of een bepaald product op voorraad is. Andersom kunt u vanuit het magazijn informeren of bepaalde schappen wel of niet moeten worden aangevuld met extra producten. Ook kan het voorkomen dat een klant bij de servicebalie naar een bepaald product informeert. In dit geval schakelt degene achter de servicebalie iemand die tussen de schappen loopt in, om mee te lopen met de klant. Zo hoeft de servicebalie niet onbemand te blijven.

Door gebruik te maken van portofoons en walkie talkies in een bouwmarkt kunt u klanten sneller van dienst zijn en hoeft u niet bang te zijn dat belangrijke punten in uw vestiging onbemand blijven. Zo kunt u personeel efficiënter indelen, wat u op de kosten bespaart! Klanten die sneller geholpen worden zullen daarbij sneller geneigd zijn om een product in uw winkel aan te schaffen.

Beveiligen van uw bouwmarkt met portofoons.
Naast de inzetbaarheid van portofoons en walkie talkies voor de 
communicatie tussen medewerkers van verschillende afdelingen, kunnen ook beveiligers de portofoons gebruiken. In een bouwmarkt is het bereik van mobiele telefoons lang niet altijd goed genoeg, om overal binnen het pand bereikbaar te zijn. Met portofoons en walkie talkies heeft u overal binnen uw bouwmarkt een goed bereik. Zo kunt u uw beveiligers inschakelen op de momenten dat dit nodig is, zonder bang te hoeven zijn dat u uw beveiligers niet kunt bereiken.

In ons assortiment vindt u verschillende portofoons en walkie talkies die geschikt zijn voor het gebruik binnen een bouwmarkt. Het fijne aan een walkie talkie is dat u deze vrijwel altijd kunt gebruiken zonder hier eerst een vergunning voor aan te moeten vragen. Bij het gebruik van portofoons heeft u in sommige gevallen wel een vergunning nodig. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Houd er rekening mee dat het bereik van walkie talkies en portofoons binnen een bouwmarkt verminderd kan worden door betonnen muren en metalen stellages.

Terug naar blog overzicht: