Portofoons in de industrie

Portofoons in de industrie

Communicatie is niet altijd makkelijk. En al helemaal niet wanneer je in een ruimte bent met veel omgevingsgeluid. Het is vaak lastig om elkaar hier goed te verstaan. En in veel gevallen kun of mag je niet dicht bij elkaar gaan staan om te overleggen.

Met de portofoon heb je hierin veel mogelijkheden om dit op te lossen. Een oortje in scheelt vaak al veel om over een afstand met elkaar te communiceren. Je hoeft niet meer dicht bij elkaar te komen en kan zo toch in een luidruchtige omgeving communiceren.

Portofoons voor een luidruchtige omgeving
En wat als het omgevingsgeluid alsnog te hoog is? Ook hier zijn genoeg oplossingen voor te bedenken. We zullen hieronder een aantal uitlichten.


- Kenwood TK-3601D portofoon met Kenwood KHS-10-OH-SD headset.
Een combinatie van een compacte digitale portofoon met een heavy duty headset. De Kenwood TK3601 is een vergunning vrije digitale compacte IP67 waterdichte portofoon. Het grote voordeel van een digitale portofoon is de hoge geluidskwaliteit, ook als de afstand groter wordt. De Kenwood KHS10 headset is een geluid reducerende (noise cancelling) headset met een boom microfoon. Deze headset heeft een Noise Reduction Rating (NRR) van 24dB.


- Kenwood TK-3501 portofoon met Kenwood KHS-10D-OH portofoon headset.
Een combinatie van een degelijke vergunning vrije PMR446 portofoon met daarbij een geluid reducerende (noise cancelling) headset met een boommicrofoon. Deze headset heeft een Noise Reduction Rating (NRR) van 24dB.


- Kenwood TK-3701D portofoon met Kenwood KHS-10D-OH portofoon headset.
Een digitale Kenwood PMR446 portofoon. Een digitale portofoon zorgt voor een nog betere geluidskwaliteit tijdens het gesprek met je collega’s, ook wanneer de afstand groter wordt. Samen met een geluid reducerende (noise cancelling) headset met een boommicrofoon. Deze headset heeft een Noise Reduction Rating (NRR) van 24dB.


- Tytera MD-680 UHF 10 Watt DMR portofoon met heavy duty headset.
Een krachtige digitale portofoon met daarbij een zeer degelijke geluid reducerende (noise cancelling) headset met een boommicrofoon. Met het 10 watt zendvermogen heb je veel vermogen om grotere afstanden te overbruggen. De digitale functie zorgt voor een helder geluid ook over langere afstanden. 


- Wouxun KG-968 IP66 portofoon met heavy duty headset.
Een krachtige analoge portofoon met een zeer degelijke geluid reducerende (noise cancelling) headset met een boommicrofoon.

Peltor headsets
Bovenstaande combinaties zijn zeer mooie oplossingen voor situaties met veel omgevingsgeluid. Naast deze combinaties bieden we ook nog een groot scala aan Peltor headsets aan. Met een 3M Peltor headset kies je voor een headset van zeer hoge kwaliteit. Vaak in verschillende vormen leverbaar:
- een hoofdband headset
- een helmbevestiging headset
- een nekband headset
Peltor heeft naast losse headsets ook nog headsets met een geïntegreerde portofoon in de collectie.
Kijk voor ons
complete aanbod van Peltor in onze webshop.

Zoals je hebt kunnen lezen zijn er genoeg mogelijkheden om ook in een luidruchtige omgeving met elkaar te kunnen communiceren. We helpen je ook graag verder om van jouw probleem onze oplossing te maken. Meer informatie nodig? Wacht dan niet langer en neem
contact met ons op.

Terug naar blog overzicht:

← Vorige Volgende →