Smart Portofoons zijn uniek
Algemeen

Smart Portofoons zijn uniek

Waarom is het Smart Portfoon virtual trunking systeem zo uniek.

Regelmatig krijgen wij de vraag waarom er geen ander systeem is te vinden om te vergelijken met ons Smart Portofoon systeem. Een heel eenvoudig en misschien wel arrogant antwoord is , (Dat is er gewoon niet). Het Smart Portofoon oftewel Virtual Trunk is gewoon heel uniek in al zijn facetten. Weten wat al deze mogelijkheden zijn, klik dan op deze link.

Een goed werkend systeem
De volgende vraag die wij dan vaak krijgen is. Waarom hebben grote merken als bijvoorbeeld Motorola , Hytera en Icom dan nog geen vergelijkbare oplossing. Deze merken hebben allemaal vergelijkbare systemen met het grote verschil dat de (grote) merken de systemen werkend hebben in een Powerpoint presentatie en in de meest gunstige situatie een zeer slechte test server ergens gehost in China. Hytera gaat onder andere komen met het PTTconnect, Motorola met de Lex L10 en Lex L11 op het Wave 3000 platform, Icom met de opvolger van zijn IP100H Wifi systeem. Echter zijn dit momenteel allemaal nog systemen op papier, in een test omgeving en of niet verkrijgbaar nog binnen Europa. 

Het Smartportofoon Systeem
Kortom allemaal mooie woorden op papier maar tot op heden geen concreet werkende systemen. De zaken die wij dan op papier zien zijn helaas ook weer het zeer traditionele vorm van portofoon Push To Talk (Trunking) omgezet over LTE communicatie zij het vaak binnen eigen systemen. Wij hebben er tot op heden weinig flexibiliteit of grote meerwaarde ten opzichte van het al inmiddels bewezen Smart Portofoon Systeem in gezien. Met ons Smart Portofoon systeem op basis van Virtual Trunk bieden wij standaard onderstaande mogelijkheden:

- GPS Locatie Tracking
- Mobiele Telefoon en portofoon in een
- Voip
- Beveiligd met een extra encryptie
- Android 
- Dispatch software console (Centrale Meldkamer)
- Onbeperkt groepen aanmalen
- Verschillende niveaus prioriteit geven
- PTT 1 op 1 of naar iedereen
- Priority call
- Alarm functie
- 1op1 groepsmeldingen versturen
- Live video en monitoring
- Multi media upload naar Centrale Meldkamer
- Volledige logboek registratie
- Video beeld bellen
- Telefonosch vergaderen met een groep
- Full Duplex over IP
- Locatie tracking samen met Google Maps 
- Electronic Fencing
- Opslaan van Push To Talk en Duplex calls
- Playback van locatie gegevens
- Centrale opslag van multi media via de Centrale Medlkamer dispatsch console.

Oplossing voor de toekomst

Uiteraard staan wij ook in direct contact met merken als Icom, Hytera en Motorola om de laatste ontwikkelingen te volgen. Zodra deze systemen volwassen zijn en ook een bepaalde meerwaarde gaan bieden zullen wij deze absoluut gaan aanbieden. Wij zijn van mening dat er voor elke situatie een specifieke oplosssing moeten zijn en op zijn minst een keuze of integratie moet bieden. Echter tot op heden en zeker voor de aankomende jaren kunnen wij met zekerheid zeggen dat wij met het 
Smart Portofoon Systeem van Virtual Trunk het beste systeem aan bieden wat er binnen deze markt verkrijgbaar is.

Terug naar blog overzicht: