Top 6 Portofoons en Walkie Talkies
Algemeen

Top 6 Portofoons en Walkie Talkies

Top 6 meest verkochte analoge Portofoons en Walkie talkies

Wij hebben voor u samengesteld de top 6 meest verkochte analoge portofoons en walkie talkies. Daarnaast geven wij per product aan waarom dit vaak het meest verkochte artikel is. Belangrijk is om te weten dat wij spreken over walkie talkies en portofoons. In essentie is er geen verschil tussen een walkietalkie en portofoon. Echter binnen onze branche maken wij wel degelijk een onderscheid tussen deze twee producten. Namelijk, een walkietalkie is binnen onze branche een consumenten product wat vergunning vrij gebruikt mag worden door heel Europa. Een portofoon is een professioneel (er) product wat verkrijgbaar is vergunning vrij gebruik in heel Europa, en Portofoons op basis met gebruik van vergunning. Kortom een portofoon is een professionelere walkie talkie. Vaak vertaald dit verschil zich ook in een beter bereik, meer mogelijkheden en een ruimere keuze in het aanbod. .

Wat ook belangrijk is om te weten dat bijvoorbeeld de nummer 1 niet per direct betekenen dat het voor u persoonlijk of uw bedrijf direct de beste portofoon en of oplossing is. Een keuze voor de juiste portofoon of walkie talkie hangt af van veel factoren. Denk daarbij aan, formaat, bereik, digitaal of analoog, budget, toepassing, waterdicht, gebruik van accessoires, omgeving,  opties, mogelijkheden, bediening, budget en zo zijn er nog vele zaken te benoemen die voor u de keuze bepalen tot het juiste product. Kunt u door het ruime aanbod wat wij bieden geen keuze maken neem dan altijd contact met ons op voor het juiste advies, dit kan 24/7 per email of telefonisch van maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:30. Zie onze 
contact pagina voor alle gegevens.

Onderstaande top 6 is samengesteld uit onze verkoop cijfers van 2016. Dit geeft een duidelijk beeld welke portofoons en walkie talkies veel verkocht worden. Wij gaan per product een klein aantal belangrijke kenmerken benoemen, zie de product pagina zelf voor meer informatie. 

Nummer 1 Portofoon: 
Baofeng UV-8D UHF 8 watt

Belangrijke kenmerken van de Baofeng UV-8D zijn. Eenvoudige single band UHF portofoon, goedkoop maar uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Deze portofoon heeft 8 watt zendvermogen, dual ptt functie en een zware 2800Mah accu. Robuuste body en is stof en spatwaterdicht waardoor deze ook prima is te gebruiken onder wat extremere omstandigheden.

baofeng uv-8d uhf portofoon

Nummer 2

Baofeng BF-888 Deluxe UHF 5watt
De Baofeng BF-888 Deluxe is een van de goedkoopste professionle portofoons verkrijgbaar in de markt. Deze portofoon onderscheid zich met een uistekende prijs kwaliteit verhouding, enorm eenvoudig in gebruik en wordt geleverd met een zware 4000Mah accu wat zorgt voor meer dan 16 uur gebruik tijd bij veel communicatie. Daarnaast is deze portofoon compact en heeft een antenne van slechts 6cm. 

baofeng bf-888 deluxe uhf 5watt


Nummer 3

Baofeng UV-82HP Dualband 8watt
De Baofeng UV-82 verkopen wij enkel het nieuwste model de HP versie. Deze HP versie heeft 8watt zendvermogen is dualband VHF & UHF, uitgevoerd met dual PTT functie en inclusief zware 2800Mah accu. Verschil wat deze portofoon maakt is dat het een prijs kraker is als het gaat om kwaliteit, functionaliteit en robuustheid. Binnen dit prijs segment zal je geen betere portofoon vinden met deze mogelijkheden als de Baofeng UV-82HP.

baofeng uv-82hp dualband 8watt


Nummer 4
Baofeng BF-888S UHF 5Watt
De Baofeng BF-888S is de portofoon bij uitstek als u een betaalbare oplossing zoekt. Simpel gezegd is dit de portofoon met de beste prijs kwaliteit verhouding. Deze portofoon is eenvoudig in gebruik, robuust en heeft 16 kanalen. Wij hebben diverse klanten die dit product betere waarderen dan de gerenomeerde merken als Kenwood en Motorola. 

baofeng bf-888s uhf 5watt 

Nummer 5
Motorola TLKR T80 Extreme 2-pack

Dit is toch wel de nummer 1 onder de meest verkochte walkie talkies sets. Groot voordeel van deze set is het goede bereik, de walkie talkies worden compleet geleverd in een degelijke draagkoffer en is compleet met headsets en tafel lader. Daarnaast kan deze walkie talkie set ook gebruikt worden onder extreme omstandigheden, heeft een degelijke body en daardoor bij uitstek geschikt voor outdoor activiteiten en wintersport. De Motorola TLKR T80 Extreem is vergunning vrij. (Let op: Dt TLKR T80 Extreme is niet meer leverbaar. Deze is vervangen door de Motorola T92)

motorola tlkr t80 extreme walkie talkie set 

Nummer 6

Wouxun KG-929 IP55 UHF 5Watt
De Wouxun KG-929 is een IP55 spuitwaterdichte compacte UHF Portofoon. Deze 5watt sterke portofoon wordt veelal gebruik door klanten die een robuuste kwaliteit willen vergelijkbaar met de gerenomeerde merken als Kenwood en Motorola maar dan voor een betere prijs. De Wouxun KG-929 is een portofoon met een robuuste body en voor dagelijks gebruik ook in de spoelende regen zal de portofoon goed blijven functioneren dankzij de IP55 normering.

wouxun kg-929 ip55 waterdicht uhf portofoon 

Binnenkort maken wij ook de top 6 digitale portofoons bekend, en de top 6 meest verkochte portofoon en walkie talkie accessoires. Hou ons blog en Facebook pagina in de gaten om op de hoogte te blijven van ons laatste nieuws. Vergeet vooral niet onze Facebook pagina te liken. Zo ontvangt u altijd onze laatste nieuws berichten en bent u altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en nieuwe producten. 

Terug naar blog overzicht: