TYT MD-9600 Dualband DMR Mobilofoon
Algemeen

TYT MD-9600 Dualband DMR Mobilofoon

Volwaardige DMR Tier2 Dualband VHF + UHF Mobilofoon.

 

Eindelijk dan ook de langverwachte dualband DMR mobilofoon van TYT de MD-9600 die wij eind Oktober mogen verwachten. Deze mobilfoon is te gebruiken op zowel VHF van 136 t/m 174 Mhz als UHF 400 t/m 480 Mhz. En dat in zowel DMR volledig Tier2 als Analoog FM. Een Dualband DMR radio wat de gerenomeerde merken als Hytera, Motorola, Kenwood en Sepura links hebben laten liggen, heeft TYT toch weer waar weten te maken met dit model. Net als hun Dualband DMR Portofoon de TYTERA MD-2017, ongekend in de markt en vol met opties. De MD 9600 mobilofoon van TYT is te verkrijgen in een model met en zonder GPS, standaard voorzien van een kleuren LCD display, 1000 Kanalen, ruim zendvermogen van 50Watt en nog veel meer interesante features.

TYT MD-9600 met GPS

TYT MD-9600 zonder GPS

Toepassing van TYT MD-9600

- Evenementen
- Beveiliging
- Zendamateur
- Professioneel
- Taxi
- Loonbedrijf

TYT MD-9600 volledig Tier2

De TYT MD-9600 is volledig DMR Tier2 compatible met Mototrbo en Hytera. Het gebruik van DMR met 2 tijdsloten zoals de TYT MD 9600 bied, geeft u een effectieve verbetering van het frequentie gebruik aangezien er twee gesprekken of oproepen tegelijk plaats kunnen vinden. Het efficient gebruik maken van frequentie ruimte zal ook een besparing opleveren in de jaarlijkse kosten voor vergunningen die eventueel gehalveerd kunnen worden. Daarnaast is de MD9600 ook gewoon analoog te gebruiken inclusief CTCSS / DCS en via toetsenbord DTMF. 

Zowel analoog als digitaal
Door de combinatie van Analoog en Digitaal heeft u geen beperkingen als u wilt migreren van Analoge communicatie naar Digitale communicatie binnen uw netwerk. In Digitale mode DMR heeft u de mogelijkheid om Encryptie toe te passen waardoor afluisteren onmogelijk wordt gemaakt, en zorgt voor een veilige en vertrouwelijke manier van communiceren. Tevens is digitale communicatie ongevoelig voor omgeving geluiden buiten het spraak spectrum, dus hinderlijke geluiden als windgeruis, muziek of andere storende factoren behoren tot het verleden.  

PortofoonWEB levert naast mobilofoons en portofoons ook een zeer breed scala aan 
portofoon accessoires voor het volledige aanbod portofoons en walkie talkies. Voor bedrijf communicatie bent u bij PortofoonWEB ook aan het juiste adres. PortofoonWEB helpt bedrijven met het verbeteren van hun mobiele communicatie processen. Wilt u volledig ontzorgt worden dan zorgen wij voor het volledige proces. Denk aan de aanvraag van uw vergunning t/m de volledige implementatie van uw bedrijf portofoon / mobilofoon netwerk. Ben u opzoek naar portofoons met landelijke of zelfs internationale dekking inclusief GPS tracking dan hebben wij als enige leverancier ook de juiste oplossing met onze Smart Portofoons.

Terug naar blog overzicht: