TYT MD-2017 Dualband DMR Portofoon
Algemeen

TYT MD-2017 Dualband DMR Portofoon

Volwaardige DMR Tier2 Dualband UHF / VHF Portofoon.

We hebben er lang op gewacht maar eindelijk is hij er dan ook echt!. Een volwaardige Tier2 DMR Dualband VHF + UHF  portofoon die volledig compatible is met Hytera en Mototrbo 4FSK digitale modulatie 12,5 kHz (data only): 7K60FXD 12.5KH (data + voice): 7K60FXE Use Time-Division Multiple-Access(TDMA) digital function.

Na de flop van Baofeng met de DM-5R, die helaas ook na diverse update's nog steeds niet volwaardig Tier2 compatible bleek te zijn, is er dan eindelijk de oplossing met de Tytera MD-2017 Dualband DMR Portofoon. Van deze eerste volwaardige Tier2 dualband DMR portofoon verwachten wij eind April de eertste lading van binnen te krijgen. Een ieder die deze portofoon graag zo snel mogelijk in zijn bezit wil hebben kan deze dan ook bestellen in Pre-Order in de webshop. Alle Pre- Order bestellingen ontvangen de TYTERA MD-2017 dan ook als eerste, inclusief een USB programmeer kabel en gratis headset.  De TYT MD-2017 wordt geleverd in een versie met en zonder GPS, zie onderstaande links.

TYTERA MD-2017 met GPS
TYTERA MD-2017 zonder GPS


Aantal belangrijke kenmerken van de TYT MD-2017 zijn:
- Dualband UHF en VHF
- Wide band TX en RX
- Dual standby
- 3000 Kanalan
- 1000 Contacten
- IP67 waterdicht
- 2200 Mah Li-ion accu
- Transflective Full Color LCD display ook bij zonlicht perfect afleesbaar
- Lone worker
- Voice recording
- Verbeterde encryptie
- Remote kill
- Remtote Stunn
- Degelijk design, robuuste body!
- Te gebruiken analoog en digitaal
- En nog ontzettend veel meer opties.

Wilt u echt alle specificaties weten van de 
TYT MD-2017 zonder GPS, of van de TYT MD-2017 met GPS klik dan op de voorgaande links voor de volledige specificaties.

PortofoonWEB leverd naast de portofoons ook een zeer breed scala aan 
portofoon accessoires voor het volledige aanbod portofoons en walkie talkies. Voor bedrijf communicatie bent u bij PortofoonWEB ook aan het juiste adres. PortofoonWEB helpt bedrijven met het verbeteren van hun mobiele communicatie processen. Wilt u volledig ontzorgt worden dan zorgen wij voor het volledige process. Denk aan de aanvraag van uw vergunning t/m de volledige implementatie van uw bedrijf portofoon / mobilofoon netwerk. Ben u opzoek naar portofoons met landelijke of zelfs internationale dekking inclusief GPS tracking dan hebben wij als enige leverancier ook de juiste oplossing met onze Smart Portofoons.

Terug naar blog overzicht: