Zello Android gebruiksaanwijzing
Algemeen

Zello Android gebruiksaanwijzing

Nederlandse Zello handleiding voor beginners en gevorderden

Door de enorme populariteit van Zello en de gigantische verkoop van de POC Zello portofoons krijgen wij met regelmaat vragen over zello. Na wat speurwerk op internet kwamen wij op de website van dutchnetwerkradio een Nederlandse Zello gebruiksaanwijzing tegen welke wij graag met iedereen willen delen.

Handleiding Zello
Deze handleiding bevat ontzettend veel informatie van het installeren t/m configureren van Zello. Belangrijk om te weten is dat wij niet de schrijver zijn van deze handleiding en alle credits behoren tot dhr B.M. Goedemans.

Klik hier voor het downloaden van de Zello handleiding.

Wat is Zello
Mocht je nog geen idee hebben wat Zello is dan raden wij aan te starten met het lezen van 
dit blog bericht. Ben je opzoek naar een goede Zello portofoon of mobilofoon bekijk dan hier ons totaal aanbod van toestellen.

Professionele POC oplossing
Ben je als bedrijf op zoek naar een professionele POC oplossing dan adviseren wij ons Smart Portofoon platform 
klik hier. Met ons Smart Portofoon platform bieden wij de POC oplossing voor bedrijfskritische communicatie. Volledige support met eigen technische dienst, en volledige ontzorging van implementatie t/m gebruik training op locatie. Daarnaast biedt dit systeem veel extra's als centrale meldkamer, gps tracking, logboek registratie, alarmering, video streaming, body cam en nog veel meer. Klik hier voor alle informatie.

Terug naar blog overzicht: