Vertex Standard

Bij de aanschaf van een nieuwe portofoon zoeken veel mensen naar producten van bekende merken. Binnen de markt met portofoons zijn dat bijvoorbeeld Motorola, Kenwood en Tytera. Wist u echter dat de kwaliteit van de wat kleinere merken helemaal niet minder hoeft te zijn? Een voorbeeld van een wat onbekender merk binnen deze markt is Vertex Standard. Dit bedrijf komt van oorsprong uit Japan, wat aangeeft dat het qua technische achtergrond goed zit bij deze producent. Japan is immers een van de landen die vooroploopt in de technologische ontwikkelingen uit de afgelopen jaren.

Lees meer
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hier komt nog bij dat Vertex Standard onderdeel is van Motorola Solutions. Dit bedrijf werd enkele jaren opgericht als vervolg op Motorola. Tegenwoordig richt Motorola Solutions zich enkel nog op de productie van walkie talkies en portofoons en niet langer op de productie van bijvoorbeeld mobiele telefoons. Met Vertex Standard heeft Motorola Solutions een extra verkoopkanaal aan de markt toegevoegd.

Voordelen van Vertex Standard portofoons

Doordat Vertex Standard onderdeel is van Motorola Solutions, biedt het merk dezelfde service aan als Motorola Solutions. Een belangrijk verschil is echter dat de prijs voor de producten van Vertex Standard aanzienlijk lager ligt dan de prijs voor portofoons van Motorola Solutions zelf. De kwaliteit van Vertex Standard doet echter niet onder voor de kwaliteit van grotere merken. Reden genoeg om de portofoons van dit merk te overwegen bij de aanschaf van een nieuwe portofoon.

In de afgelopen jaren heeft Vertex Standard verschillende soorten portofoons op de markt gebracht. Hiermee richt het zich zowel op de particuliere, als op de zakelijke consument. Een particulier heeft doorgaans voldoende aan een portofoon van maximaal honderd euro. Voor bedrijven en beveiligers moet een portofoon echter van verschillende extra’s voorzien zijn. Zij kunnen kiezen voor een Vertex Standard portofoon uit het hogere prijssegment.

Geschikte portofoon van Vertex Standard vinden

Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de verschillende portofoons die door Vertex Standard worden aangeboden? Wij raden consumenten aan om vooraf een lijstje op te stellen met de specificaties waaraan de portofoon moet voldoen. Denk bijvoorbeeld aan de frequenties waarover gecommuniceerd moet kunnen worden, het bereik van de portofoon, enzovoorts. Binnen ons assortiment vindt u voor iedere portofoon een uitgebreide beschrijving van zijn specificaties en functies. Zo ziet u al snel of een bepaalde portofoon wel of niet bij uw wensen aansluit.

Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met onze medewerkers opnemen, om de mogelijkheden van de verschillende Vertex Standard portofoons door te nemen. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste beslissing, door op basis van uw wensen en voorkeuren mee te denken over een geschikte portofoon uit het assortiment van Vertex Standard. Aan welke eisen moet uw portofoon voldoen?