Algemeen

Maak een keuze uit de meest uiteenlopende modellen portofoons binnen dit assortiment. U vindt hier diverse portofoons van verschillende merken, waaronder Kenwood, Baofeng en TYT. Iedere portofoon in dit assortiment heeft eigen kenmerken en kwaliteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een waterdicht model wanneer dit voor u belangrijk is, of u kunt gaan voor een extra klein model. De mogelijkheden zijn vrijwel onbeperkt. In dit assortiment hebben wij modellen van merken verzameld die wellicht interessant voor u zijn. Zo helpen wij u op weg bij het maken van een geschikte keuze.

De kwaliteit van de portofoons

Deze collectie portofoons biedt u uitsluitend exemplaren van de hoogste kwaliteit. Er zijn modellen beschikbaar in de lagere en de hogere prijsklasse, en u bent bij ons altijd verzekerd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Ieder specifieke portofoon in dit assortiment bezit unieke kenmerken en eigenschappen. Hierover kunt u vanzelfsprekend meer lezen in de productomschrijving. Wanneer u meer wilt weten over een bepaald exemplaar, dan staan wij natuurlijk ook voor klaar om u te informeren. Wij vinden het vooral belangrijk dat u altijd de juiste keuze kunt maken in onze webwinkel, vanuit ons gevarieerde assortiment. Wanneer u hier advies en ondersteuning bij nodig heeft, dan helpen wij u graag.

Snelle levering

Wij staan garant voor de snelle levering van alle producten binnen dit assortiment. Wij leveren uit eigen voorraad en kunnen u een levering binnen 24 uur na bestellen garanderen. U weet dan ook altijd zeker dat u uw order op de zeer korte termijn in huis heeft. Vanzelfsprekend kunt u altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft, over onze service, onze mogelijkheden of over onze portofoons binnen deze unieke collectie. Wij staan altijd voor u klaar met een vriendelijke, gerichte en zeer persoonlijke dienstverlening, zoals u dat van een professional mag verwachten. 

Lees meer

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Baofeng UV-8D UHF 8Watt
    Baofeng UV-8D UHF 8Watt
    Speciale prijs € 39,00 Incl. BTW Normale prijs € 55,00 Vanaf € 32,50
  2. Baofeng UV-82HP Dualband 8Watt
    Baofeng UV-82HP Dualband 8Watt
    Speciale prijs € 69,00 Incl. BTW Normale prijs € 79,00 Vanaf € 47,50

Producten 1-12 van 63

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren