Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Filteren

Beveiliging

Werkt u in de beveiliging en heeft u behoefte aan betrouwbare en hoogstaande portofoons met een lange levensduur? Wij hebben de beste opties voor u geselecteerd in dit assortiment portofoons speciaal voor in de beveiliging. Deze portofoons bezitten de beste eigenschappen, waar u altijd op moet kunnen rekenen in uw beroep. In de beveiliging is een goede communicatie onmisbaar en de portofoons kunnen hierbij uitstekend van pas komen. Wij hebben dit assortiment met zorg samengesteld, zodat u zorgeloos een keuze kunt maken uit de beschikbare portofoons speciaal door in de beveiliging.

Lees meer

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt GPS & Bluetooth
  Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt GPS & Bluetooth
  Speciale prijs 639,95 Incl. BTW
  528,88
  Excl. BTW
  Normale prijs 899,95 Vanaf 609,95
 2. Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt Full Duplex
  Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt Full Duplex
  Speciale prijs 549,95 Incl. BTW
  454,50
  Excl. BTW
  Normale prijs 799,95 Vanaf 534,95
 3. Hytera PD685 DMR VHF IP67 5Watt
  Hytera PD685 DMR VHF IP67 5Watt
  Speciale prijs 429,95 Incl. BTW
  355,33
  Excl. BTW
  Normale prijs 579,95 Vanaf 399,00

3 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De beste portofoons voor beveiligers

Als beveiliger wilt u het beste werk afleveren. U heeft een belangrijk beroep en dient dit op de best mogelijke wijze uit te voeren. De portofoons die wij hebben geselecteerd voor de beveiliging zijn ideaal voor beveiligers die het maximale uit de werkzaamheden willen halen. Deze portofoons dragen bij aan een optimale beveiliging, zoals dat hoort. Binnen de collectie zijn diverse merken terug te vinden, zoals bijvoorbeeld Motorola, Tytera, Zastone, BFDX en Pixing. Ook het populaire en gerespecteerde merk Boafeng is ruimschoots vertegenwoordigd in dit online aanbod.

Een groter aantal bestellen?

Iedere beveiliger kan voordeel halen uit een goede portofoon. U kunt de beste modellen uit dit assortiment bestellen, gewoon via onze webwinkel. Heeft u een groter aantal portofoons voor in de beveiliging nodig? In dit geval vragen wij u om vrijblijvend contact met ons op te nemen. Wij kunnen u bij grotere aantallen een scherpe korting of extra service aanbieden. Daarnaast kunnen wij natuurlijk een offerte opstellen voor het gewenste aantal portofoons in het model van uw voorkeur. Deze offerte is geheel vrijblijvend en verplicht u dan ook tot niets. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen wanneer u zich wilt laten adviseren over de aanschaf van (een groter aantal) portofoons. Wij staan graag voor u klaar.