Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Filteren

DMR Portofoon

Bent u op zoek naar een goede DMR portofoon? Dan bent u in dit assortiment zeker op de juiste plaats aangekomen. Wij hebben de beste DMR portofoons voor u geselecteerd en samengevat in deze collectie portofoons. Hier vindt u diverse modellen met verschillende kwaliteiten. Wilt u bijvoorbeeld een model met een kleurendisplay, met een GPS functie of bijvoorbeeld met een regelbaar zendvermogen? U vindt het allemaal in deze collectie DMR portofoons. Vanzelfsprekend hebben wij uitsluitend modellen toegevoegd waarvan wij zeker zijn dat de kwaliteit hoog ligt, zodat u hier altijd op kunt vertrouwen.

Lees meer

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Goede kwaliteit van de DMR portofoon

Natuurlijk wilt u altijd kunnen vertrouwen op de uitstekende werking van de DMR portofoon. Wij garanderen u de hoogstaande kwaliteit van alle portofoons die wij u in deze collectie aanbieden. Als ervaren onderneming in de branche bieden wij u uitsluitend modellen en merken portofoons waar wij zelf volledig achter staan. Dit betekent dat wij u altijd zekerheid kunnen geven over de kwaliteit, de duurzaamheid en het goede gebruiksgemak van al onze DMR portofoons. Wij leveren onder meer de merken Motorola, Tytera, TYT en BFDX.

De beste garanties

Wij bieden u absoluut de beste kwaliteit en goede garanties op onze DMR portofoons. U mag van ons dan ook altijd gebruik maken van een 14 dagen bedenktermijn. Dit is erg aangenaam en zorgt voor wat extra zekerheid over uw aankoop. Natuurlijk kunt u altijd rekenen op een snelle levering van de bestelling aan uw adres. Al onze portofoons, zendontvangers, antennes, accessoires en toebehoren worden uit eigen voorraad geleverd. Wanneer u een DMR portofoon bestelt, of meerdere exemplaren, dan leveren wij deze binnen 24 uur. Wij kunnen de bestellingen in onze winkel leveren in heel Nederland en België. Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.