Professioneel

Voor portofoons voor professioneel gebruik bent u bij ons natuurlijk ook zeker aan het juiste adres. Wij bieden een breed assortiment hoogstaande portofoons voor professionals. Uiteraard hebben wij dit assortiment met zorg samengesteld, vanuit onze eigen expertise. Dit betekent dat wij volledig garant kunnen staan voor alle professionele portofoons die in deze collectie te vinden zijn. Natuurlijk kunt u een keuze maken uit een diversiteit aan modellen met verschillende functies en kwaliteiten, zodat de keuze goed kan worden afgestemd op de persoonlijke en professionele voorkeuren en behoeften. U kunt de specifieke productspecificaties bij ieder model in het assortiment vinden. U kunt, indien gewenst, een voorselectie maken op basis van prijs, merk of kleur.

Lees meer

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. TYTERA MD-280 VHF DMR Tier2 5Watt IP54 met GRATIS Prog kabel
  TYTERA MD-280 VHF DMR Tier2 5Watt IP54 met GRATIS Prog kabel
  Speciale prijs  149,00 Incl. BTW Normale prijs  199,00 Vanaf  119,00
 2. TYT TH-UV8200 Dualband VHF en UHF IP67 10Watt
  TYT TH-UV8200 Dualband VHF en UHF IP67 10Watt
  Speciale prijs  119,00 Incl. BTW Normale prijs  169,00 Vanaf  79,00
 3. TYT DP-290 UHF DPMR met Encryptie 4Watt OP=OP
  TYT DP-290 UHF DPMR met Encryptie 4Watt OP=OP
  Speciale prijs  59,00 Incl. BTW Normale prijs  99,00
 4. TYT TH-UV8000D Dualband VHF / UHF 10Watt
  TYT TH-UV8000D Dualband VHF / UHF 10Watt
  Speciale prijs  99,00 Incl. BTW Normale prijs  119,00 Vanaf  75,00

9 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoogstaande portofoons voor professioneel gebruik

Als professional moet u altijd kunnen rekenen op de optimale werking en betrouwbaarheid van uw portofoon. Hier dragen wij graag aan bij door u deze garantie te bieden op alle modellen die u vindt in deze collectie portofoons voor professionals. U kunt diverse gerenommeerde merken in deze verzameling vinden, waaronder ook de populaire merken Kenwood, Boafeng, Wouxun en Puxing, welke erg geliefd zijn onder professionals. Daarnaast zijn er diverse andere merken te vinden die u wellicht aanspreken, zoals Kirisun, Motorola en Zastone.

Deskundig advies

Zeker wanneer het gaat om portofoons voor professioneel gebruik is het heel belangrijk dat de portofoon volledig aan al uw wensen en eisen voldoet. Hierdoor kan het lastig zijn om een keuze te maken uit de vele beschikbare mogelijkheden. Wij staan in dit geval natuurlijk voor u klaar om u te informeren over de mogelijkheden en te adviseren bij het maken van uw keuze. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche en kunnen u dan ook altijd voorzien van deskundig, professioneel en eerlijk advies. Neemt u hiervoor gerust eens vrijblijvend contact met ons op.