Ervaar ook de
kracht van communicatie

4 Meter Tranceivers

PortofoonWEB is uw betrouwbare online leverancier van communicatie apparatuur van de beste merken op de internationale markt. Binnen ons assortiment tranceivers kunt u natuurlijk ook terecht voor een goede 4 meter tranceiver. Wij kunnen u verschillende tranceivers bieden, waaronder ook dual band tranceivers en quad band tranceivers. In onze webwinkel vindt u dan ook de beste tranceivers in de meest uiteenlopende modellen. Wanneer u interesse heeft in 4 meter tranceivers, dan kunnen wij u uitstekende exemplaren aanbieden van de merken Wouxun en Anytone. Uiteraard kunt u altijd rekenen op de betrouwbare kwaliteit van deze merken.

Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Wouxun KG-UV950PL Quad Band 50/70/144/430 Mhz OP=OP
    Wouxun KG-UV950PL Quad Band 50/70/144/430 Mhz OP=OP
    Speciale prijs  299,95 Incl. BTW Normale prijs  399,95

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Meer dan alleen hoogwaardige 4 meter tranceivers

Wij bieden u een mooie collectie tranceivers, waaronder natuurlijk de hoogwaardige 4 meter tranceivers, maar wij kunnen u natuurlijk nog veel meer bieden dan dat. Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van merken als Puxing, Kirisun, Baofeng, Anytone en Higrade. Deze merken bieden nog veel meer dan enkel uitstekende tranceivers. U kunt bij ons ook terecht voor een zeer ruim assortiment portofoons, marifoons en mobilofoons. Daarnaast bieden wij u de beste modellen zendontvangers en kunt u uitstekende antennes bij ons kopen. Uiteraard hebben wij ons assortiment aangevuld met een diversiteit aan accessoires voor onze hoofdproducten. Niet voor niets zijn wij uw online totaalleverancier.

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in onze 4 meter tranceivers, of in onze vele andere producten? U kunt uw bestelling natuurlijk altijd online plaatsen. Wilt u echter een grote bestelling plaatsen bij onze webwinkel? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij kunnen een offerte voor u opstellen en bekijken welke scherpe korting wij u kunnen aanbieden. Daarnaast kunnen wij ook beoordelen of wij een extra service aan kunnen bieden wij de producten in deze grote order. Neemt u gerust eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.