Antennes

PortofoonWEB is totaalleverancier. Wij bieden u totaaloplossingen voor iedere situatie. Dit betekent dat u bij ons terecht kunt voor de hoofdproducten, zoals portofoons en zendontvangers, maar ook voor diverse accessoires, zoals bijvoorbeeld koptelefoons en bekabeling. Vanzelfsprekend leveren wij ook diverse soorten antennes en toebehoren, zodat wij altijd in staat zijn om u een totaaloplossing te bieden. Ons assortiment antennes en toebehoren is bijzonder uitgebreid, waardoor u de meest uiteenlopende mogelijkheden aangereikt krijgt. U vindt uitsluitend originele merken binnen ons aanbod.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Diverse soorten antennes

Ons assortiment antennes en toebehoren is uitgebreid en gevarieerd, zodat u bij ons altijd een ruime keuze heeft. U kunt dan ook goed binnen ons online aanbod terecht voor de meest verschillende soorten en merken antennes. Zo bieden wij marifoon antennes, portofoon antennes, motor antennes, auto antennes en hoogwaardige scanner antennes. Daarnaast kunt u ook uitstekend bij ons terecht voor basis antennes HF en VHF/UHF, en bieden wij u een assortiment 27Mc antennes. Kortom, wij bieden u werkelijk een keur aan modellen, uitvoeringen, soorten en maten, zodat u binnen ons online aanbod altijd kunt vinden wat u nodig heeft.

Ook voor al uw toebehoren

Wij bieden u niet alleen de antennes zelf, maar natuurlijk ook een brede keuze aan toebehoren. Hierbij valt te denken aan Coax Connectoren soldeer en krimp, diverse bevestiging materialen, bliksembeveiliging en rotoren. Ook voor diverse Coax kabels en schakelaars, antenne analyzers, verloop pluggen, power meters en diverse filters kunt u uitstekend bij ons terecht. De toebehoren worden u ook aangeboden van verschillende bekende en minder bekende merken. Uiteraard staan wij garant voor de uitstekende kwaliteit van al onze merken en producten.

Een goede keuze maken

Zeker wanneer u voor het eerst in onze webwinkel bent kan het aanbod wat overweldigend zijn. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten bij ons altijd kunnen vinden wat zij nodig hebben, waardoor wij ook zorgen voor een zeer ruim assortiment. Als u voor het eerst dergelijke aankopen wilt gaan doen, dan kan het ruime aanbod juist zorgen voor verwarring en twijfel. Gelukkig zijn wij er dan altijd om u verder te helpen. Wij staan voor u klaar met professioneel advies en kunnen u vrijblijvend uitgebreid informeren over alle mogelijkheden die wij u kunnen aanbieden. Wij horen graag van u wat uw wensen en eisen zijn, zodat wij u op basis hiervan een deskundig advies kunnen geven.

Een hoogwaardige service

Als online totaalleverancier bieden wij u tal van opties. Wij streven naar een hoge klanttevredenheid en dit betekent dat wij voortdurend de beste garanties bieden. U bent bij ons altijd zeker van de beste kwaliteit, terwijl u toch een nette prijs voor de producten betaalt. Een goede prijs-kwaliteitverhouding behoort dat ook tot onze standaard service. Daarnaast verzenden wij uw bestelling altijd binnen 24 uur en heeft u de mogelijkheid om al uw aankopen veilig en vertrouwd af te rekenen. U krijgt van ons 14 dagen bedenktijd en u kunt altijd contact met ons opnemen wanneer u nog vragen heeft. U bent bij ons verzekerd van de meest complete, hoogwaardige en vriendelijke service.