Vergunning Vrij

Voor veel portofoons heeft u en vergunning nodig, echter, er zijn ook modellen op de markt die vergunning vrij zijn. Uiteraard bent u bij ons ook van harte welkom wanneer u een portofoon wilt aanschaffen waarvoor u geen licentie nodig heeft. Deze modellen kunt u in dit specifieke assortiment vinden, welke wij hebben samengesteld uit de beste vergunning vrije portofoons. Het assortiment zorgt ervoor dat u voldoende keuze heeft aan model, merk en design, zodat u goed af kunt gaan op uw eigen voorkeuren en behoeften. Van ieder specifiek model in dit assortiment kunt u alle productspecificaties bij het product zelf lezen. Uiteraard kunnen wij u ook verder informeren wanneer u hier interesse in heeft.

Diverse soorten vergunning vrije portofoons

De vergunning vrije portofoons zijn ideaal voor particulier gebruik en bezitten stuk voor stuk een hoogwaardige kwaliteit. Wij staan dan ook voor de goede levensduur van deze portofoons waarvoor geen licentie vereist is. Natuurlijk bieden wij meerdere soorten portofoons die vergunning vrij zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor meerdere modellen van het bekende merk Kenwood, maar u kunt ook een vergunning vrije portofoon kopen van de merken Wouxun, Polmar, Motorola of bijvoorbeeld Midland.

Meerdere modellen bestellen

Wilt u meerdere exemplaren bestellen uit ons assortiment? Als u een grotere bestelling wilt plaatsen, dan kunt u eerst vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen u bij dit grotere aantal wellicht extra service of een aantrekkelijke korting bieden. Uiteraard zijn wij ook altijd bereid om in dit geval een vrijblijvende offerte voor u op te stellen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Vanzelfsprekend kunnen wij u ook informeren over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden wanneer u interesse heeft in vergunning vrije portofoons. Daarnaast zetten wij onze ervaring en expertise graag in om u op persoonlijk niveau te adviseren.

Lees meer

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Motorola CLK446 Pro Plus Mini Portofoon 1watt met display headset en tafel lader
  Motorola CLK446 Pro Plus Mini Portofoon 1watt met display headset en tafel lader
  Speciale prijs € 289,00 Incl. BTW Normale prijs € 349,00
 2. Motorola CLK446 Pro Plus Mini Portofoon 1Watt met display en headset
  Motorola CLK446 Pro Plus Mini Portofoon 1Watt met display en headset
  Speciale prijs € 269,00 Incl. BTW Normale prijs € 309,00 Vanaf € 235,00
 3. Kenwood PKT-23E IP54 Mini Portofoon met headset en tafel lader
  Kenwood PKT-23E IP54 Mini Portofoon met headset en tafel lader
  Speciale prijs € 159,00 Incl. BTW Normale prijs € 181,50 Vanaf € 145,00
 4. Motorola CLK446 Mini Portofoon met display, headset en tafel lader
  Motorola CLK446 Mini Portofoon met display, headset en tafel lader
  Speciale prijs € 269,00 Incl. BTW Normale prijs € 329,00 Vanaf € 245,00

Producten 1-12 van 36

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren