Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

4G / Wifi Portofoon

De 3G/4G Wifi IP Portofoon is vaak een ideale optie voor grotere bedrijven waar een intern wifi-netwerk wordt gebruikt. Deze portofoons werken volledig op dit wifi-netwerk en zijn dan ook ideaal in te zetten om te zorgen voor een snelle en makkelijke communicatie tussen medewerkers onderling. Voor deze portofoons is geen licentie nodig. Uiteraard kunt u uitstekend bij ons terecht voor deze portofoons, die werken via het IP-adres ofwel het wifi-netwerk van uw onderneming. U kunt rekenen op een uitstekende betrouwbaarheid van deze hoogstaande IP / wifi portofoons.

Lees meer

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inrico T368 4G LTE Zello POC en UHF DMR Tier2 Multimode Portofoon en smartphone
  Inrico T368 4G LTE Zello POC en UHF DMR Tier2 Multimode Portofoon en smartphone
  Speciale prijs 389,95 Incl. BTW
  322,27
  Excl. BTW
  Normale prijs 449,95 Vanaf 374,95

Producten 1-12 van 32

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Snel en makkelijk communiceren

Zeker in grote bedrijven is het goed om te zorgen voor snelle communicatiemogelijkheden. Het kost veel tijd als collega’s elkaar voortdurend op moeten zoeken of wanneer medewerkers steeds van het werk af moeten lopen naar een telefoon voor intern contact. Dit kost niet alleen veel tijd, maar het gaat natuurlijk ook ten koste van de productiviteit. Dit kan veel beter, zeker wanneer u kiest voor de IP / wifi portofoons. Deze kunnen heel gemakkelijk op het lichaam gedragen worden door het handzame formaat, waardoor medewerkers niet meer van de werkplek weg hoeven voor bijvoorbeeld intern overleg. Een ideale oplossing voor alle ondernemers.

De beste garanties

Wij leveren portofoons met de beste garanties. Wij vinden het belangrijk dat u bij ons altijd kunt rekenen op een uitstekende kwaliteit van de portofoons, waardoor wij altijd zorgen voor de beste producten in ons assortiment. Ook de speciale IP / wifi portofoons zijn van hoge kwaliteit. Wanneer u deze portofoons bestelt, dan krijgt u hier automatisch 14 dagen bedenktijd bij. Dit maakt onderdeel uit van onze uitgebreide service. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor ondersteuning bij het maken van uw keuze voor de juiste IP / wifi portofoons. Wij helpen u graag verder.