Ervaar ook de
kracht van communicatie

Motorola

Wanneer u aan communicatiemiddelen denkt, zult u in veel gevallen aan het merk Motorola denken. Motorola houdt zich al sinds 1928 bezig met de ontwikkeling van verschillende soorten communicatiemiddelen. Waar het bedrijf zich in eerste instantie voornamelijk op mobiele telefoons richtte, veranderde dit door de jaren heen al snel in de richting van portofoons en walkie talkies. Waar veel concurrenten de overstap van traditionele mobiele telefoons naar smartphones maakten, slaagde Motorola hier niet in. Dit deed het bedrijf besluiten om de tak met de productie van mobiele telefoon af te stoten en een nieuwe organisatie op te zetten.

Lees meer

Producten 1-12 van 144

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Set van 12 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en 2 multiladers
  Set van 12 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en 2 multiladers
  Speciale prijs  2.615,00 Incl. BTW Normale prijs  2.989,00
 2. Set van 6 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en multilader
  Set van 6 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en multilader
  Speciale prijs  1.365,00 Incl. BTW Normale prijs  1.495,00
 3. Set van 10 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Set van 10 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Speciale prijs  1.899,00 Incl. BTW Normale prijs  2.150,00
 4. Set van 6 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Set van 6 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Speciale prijs  1.199,00 Incl. BTW Normale prijs  1.289,00
 5. Set van 5 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Set van 5 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Speciale prijs  949,95 Incl. BTW Normale prijs  1.075,00
 6. Set van 4 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Set van 4 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Speciale prijs  759,95 Incl. BTW Normale prijs  859,95
 7. Set van 2 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Set van 2 Motorola CLP446E (NEW) Mini Portofoons met headset en tafel lader
  Speciale prijs  399,95 Incl. BTW Normale prijs  429,95

Producten 1-12 van 144

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hoewel veel mensen Motorola nog altijd Motorola noemen, gaat het bedrijf officieel door het leven als Motorola Solutions. Tegenwoordig richt het bedrijf zich specifiek op de productie van portofoons en walkie talkies. Door de diversiteit aan producten van Motorola vindt u in het assortiment van dit merk zowel producten voor particulieren, als voor zakelijke gebruikers. De prijzen van de Motorola portofoons lopen uiteen van nog geen honderd euro tot enkele honderden euro’s.

Motorola portofoons voor zakelijke gebruikers

De Motorola portofoons voor zakelijke gebruikers beginnen doorgaans rond een prijs van 150 tot 200 euro. Voor deze prijs heeft u een kwalitatief goede portofoon van Motorola, waarmee u een lange tijd vooruit kunt! Deze Motorola portofoons beschikken over een groot bereik, bieden de mogelijkheid om meerdere kanalen te gebruiken en beschikken over een zeer hoge audiokwaliteit. Dit maakt deze Motorola portofoons ideaal voor de communicatie tussen beveiligers, de communicatie tussen verschillende afdelingen binnen een bedrijf, enzovoorts.

Let op: houd er rekening mee dat u voor het gebruik van sommige Motorola portofoons een vergunning aan moet vragen! Meer informatie over het aanvragen van een vergunning voor het gebruik van Motorola portofoons vindt u op de website van de Nederlandse overheid.

Als particuliere Motorola walkie talkies gebruiken

Naast de portofoons van Motorola voor zakelijke gebruikers, biedt het merk ook verschillende walkie talkies voor particulieren aan. Deze Motorola walkie talkies zijn eveneens van een hoge kwaliteit, maar worden tegen een lagere prijs aangeboden dan de Motorola portofoons. Motorola walkie talkies kunt u als particulier gebruiken voor tijdens een wandel- of fietstocht op vakantie, voor de communicatie tussen u en uw kinderen als u bij de buren eet, enzovoorts. Veel van de Motorola walkie talkies worden als een set van twee walkie talkies aangeboden. De prijs voor een dergelijke set begint al bij nog geen tachtig euro! Voor het gebruik van Motorola walkie talkies hoeft u in veel gevallen geen vergunning aan te vragen. U kunt het product uit de doos halen en direct gebruiken.

Advies over Motorola producten

Vindt u het lastig om een goede keuze te maken tussen de verschillende Motorola producten uit ons assortiment? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om u te laten adviseren over de mogelijkheden die u heeft!