DMR mobilofoons

Heeft u behoefte aan een goede DMR tranceiver? Wij bieden u een grote collectie tranceivers met onder meer ook DMR tranceivers. U kunt altijd bij ons terecht voor al uw zend- en ontvangproducten. Wij zijn officieel leverancier van de meest toonaangevende merken, waaronder Baofeng, Puxing, Kirisun, TYT, Hytera en Anytone. Dit is slechts een selectie uit onze vele mogelijkheden, want wij vertegenwoordigen meer dan dertig verschillende topmerken in onze webwinkel. Uiteraard kunt u bij ons alleen merken vinden waarvan wij zeker weten dat deze een constante kwaliteit leveren.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

DMR tranceivers van Hytera

Wij bieden u een divers assortiment tranceivers. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar een DMR tranceiver, dan kunt u een keuze maken uit diverse DMR tranceivers van het merk Hytera. Dit merk staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid. U weet dan ook zeker dat u voor een uitstekend product kiest wanneer u gaat voor de DMR tranceivers. Deze tranceivers worden altijd op de korte termijn geleverd. Wanneer u online uw bestelling plaatst, dan zorgen wij ervoor dat uw bestelling binnen 24 uur wordt bezorgd. U heeft uw order dan ook altijd snel in huis. Wij verzenden de DMR tranceivers binnen Nederland en België.

Wij staan altijd voor u klaar

U kunt altijd rekenen op de uitstekende service van PortofoonWEB. Wij bieden u deskundig advies en kunnen u altijd meer vertellen over de DMR tranceivers die wij beschikbaar hebben in onze webwinkel. U kunt een offerte aanvragen voor grote orders, zodat wij u extra service of een scherpe korting aan kunnen bieden. Daarnaast worden onze producten, waaronder de DMR tranceivers, geleverd met een bedenktermijn van 14 dagen. Wilt u reseller worden? Ook dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij kunnen de mogelijkheden op vrijblijvende basis met u bespreken en u een interessant voorstel doen. Kortom, wij staan echt altijd voor u klaar.