Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Scanners

Zoekt u naar een goede scanner? Die vindt u zeker bij ons. U kunt altijd in het aanbod van PortofoonWEB terecht wanneer u een scanner nodig heeft. Wij hebben de meest verschillende producten voor u klaarstaan, zoals bijvoorbeeld de dual band portofoon + scanner. Het is voor ons belangrijk dat onze klanten bij ons kunnen vinden wat zij nodig hebben. Daarom zorgen wij voor veelzijdige producten in ons online aanbod en hebben wij daarnaast ook producten in verschillende prijsklassen. Hierdoor heeft u bij ons een ruime keuze uit al onze mogelijkheden, waaronder portofoons, marifoons, zendontvangers en antennes. Ook als uw voorkeur uitgaat naar een goede scanner kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.

Lees meer

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Uniden EZI-33 XLT Plus Scanner
  Uniden EZI-33 XLT Plus Scanner
  94,95 Incl. BTW
  78,47
  Excl. BTW
  Vanaf 89,95
 2. Set van Uniden UBC370 tafelscanner met Diamond D-130 antenne en toebehoren
  Set van Uniden UBC370 tafelscanner met Diamond D-130 antenne en toebehoren
  Speciale prijs 249,95 Incl. BTW
  206,57
  Excl. BTW
  Normale prijs 259,95 Vanaf 242,95
 3. Set van Uniden UBC 125 XLT scanner met Diamond D-130 antenne en toebehoren
  Set van Uniden UBC 125 XLT scanner met Diamond D-130 antenne en toebehoren
  Speciale prijs 284,95 Incl. BTW
  235,50
  Excl. BTW
  Normale prijs 294,95 Vanaf 277,95
 4. Uniden Bearcat BCT15x Scanner
  Uniden Bearcat BCT15x Scanner
  279,95 Incl. BTW
  231,36
  Excl. BTW
  Vanaf 272,95

Producten 1-12 van 17

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Een scanner kiezen

U kunt online onze beschikbare scanners bekijken en van iedere scanner meer informatie lezen bij het product. Wij hebben ervoor gezorgd dat al onze producten zijn voorzien van een heldere en uitgebreide omschrijving, zodat u precies weet wat u ervan kunt verwachten. Zo kunt u gemakkelijk een keuze maken uit onze scanners. Blijft u twijfelen of komt u er zelf gewoon niet uit? Dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wij kunnen u uitstekend adviseren, zodat u een goede keuze maakt. Wij hebben een ruime ervaring en zijn zelf heel goed bekend met de scanners die wij aanbieden, van de merken Zastone en Wouxun, waardoor wij u op persoonlijke basis kunnen adviseren.

Korting op grote bestellingen

Wilt u een groter aantal scanners bij ons bestellen, bijvoorbeeld voor uw organisatie? Neemt u dan eens contact met ons op, want wij kunnen u wellicht een scherpe korting aanbieden op uw aankopen. Daarnaast kunnen wij direct ook aanbieden of er extra services tot de mogelijkheden behoren. Natuurlijk stellen wij graag een vrijblijvende offerte voor de scanners op. Het is dan ook zeer de moeite waard om ons eens te contacteren.