Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Voedingen

Uiteraard heeft u goede voedingen nodig voor uw zendontvangers. Wanneer u nieuwe voedingen wilt aanschaffen, dan wilt u zeker zijn dat u een bewuste keuze maakt. Dit betekent dat u een duurzame en betrouwbare oplossing zoekt waar u weer lange tijd mee vooruit kunt. Deze optie krijgt u bij ons zeker aangereikt. Wij staan garant voor de hoge kwaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid van al onze producten, waaronder ook de voedingen voor zendontvangers. Als totaalleverancier kunnen wij u altijd de beste garanties bieden, inclusief een garantie op een persoonlijke, vriendelijke en gerichte service.

Lees meer

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. K-PO SPA-8350 Voeding 35A 12 t/m 15V
  K-PO SPA-8350 Voeding 35A 12 t/m 15V
  Speciale prijs 149,95 Incl. BTW
  123,93
  Excl. BTW
  Normale prijs 159,95
 2. K-PO KPS 10 Voeding 10A / 13.8V
  K-PO KPS 10 Voeding 10A / 13.8V
  64,95 Incl. BTW
  53,68
  Excl. BTW
  Vanaf 59,95
 3. Voeding K-PO SPA-8250 25A / 13.8V
  Voeding K-PO SPA-8250 25A / 13.8V
  132,95 Incl. BTW
  109,88
  Excl. BTW
  Vanaf 128,95

12 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Uitstekende voedingen voor uw zendontvangers

Wij leveren hoogwaardige voedingen voor uw zendontvangers. Deze OEM voedingen doen precies waar zij voor bedoeld zijn en garanderen een hoge betrouwbaarheid. Wij vinden het belangrijk dat de beste eigenschappen te vinden zijn in onze producten, en daarom selecteren wij deze altijd nauwkeurig. Hierdoor kunt u bij ons uitsluitend merken en producten vinden die u bieden wat u nodig heeft; een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs. Natuurlijk kunt u bij ons terecht voor een enkele exemplaar, maar wij staan ook voor u klaar wanneer u behoefte heeft aan een groot aantal voedingen, bijvoorbeeld voor professioneel gebruik.

Professioneel

Onze voedingen zijn ook in grote aantallen leverbaar wanneer u dit wenst. U kunt dan contact met ons opnemen, zodat wij kunnen bekijken welke extra services en / of kortingen wij u aan kunnen bieden in verband met deze grote order. Heeft u interesse in onze producten als reseller? U kunt altijd reseller worden van PortofoonWEB. Wij vragen u om ook dan contact met ons op te nemen, zodat wij u een interessant en aantrekkelijk voorstel kunnen doen. Uiteraard verloopt dit contact volledig vrijblijvend. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren op volledig vrijblijvende basis. U bent altijd van harte welkom bij PortofoonWEB.