Toepassingen

Beveiliging

Bij beveiliging is het van groot belang dat u kunt vertrouwen op een goede communicatie en bereikbaarheid. Of het nu gaat om persoonlijke beveiliging , object beveiliging of grote beveiliging opdrachten elke vorm van beveiliging vraagt om de juiste middelen. Uiteraard wordt het binnen de beveiliging ook zeer prijs gesteld dat communicatie niet is af te luisteren. Hiervoor hebben wij van PortofoonWEB de juiste portofoons voor zowel analoge versleuteling als compleet digitale encryptie. Doorgaans hebben beveiliging bedrijven een eigen licentie. Bent u niet op de hoogte van het juist programmeren van de portofoons dan kunnen wij dat in overleg geheel voor u verzorgen. Wij bieden ook tal van beveiliging oortjes tot en met keel microfoons voor de meest comfortabele en discrete oplossing.

Evenementen

Bent u ook klaar met de hoge telefoon rekening die u weer ontvangt na elk evenement. Of maakt u ook vaak mee dat communicatie met u mobiele telefoon niet of nauwelijks mogelijk is.  Ook voor evenementen, festivals, concerten, standbouw hebben wij de juiste portofoons.  Nooit meer schreeuwen naar u collega’s maar makkelijk via een portofoon enkele of meerdere collega’s bereiken. Bij meerdere evenementen is een portofoon zelf geen luxe meer, maar een voorwaarde om bij u te dragen binnen het terrein.

Bedrijf Communicatie

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om gebruik te maken van portofoons. Geen collega’s meer oproepen via het centrale intercom systeem wat altijd onverstaanbaar is en de hele winkel kan meegenieten. Portofoons zorgen ook voor een snelle en directe communicatie met al u collega’s. Dit zal resulteren in een efficiëntere manier van werken en ook voor een betere benadering naar u klanten. Onlangs zijn er diverse grote supermarkten volledig uitgerust met een portofoon systeem wat direct heeft geleid tot een betere maar ook veiligere manier van werken.

Buitenactiviteiten

Of u nu lekker een dagje gaat vissen met een groep vrienden verdeeld rond een watertje, actief gaat skiën of deel gaat nemen aan paintball. Wij van PortofoonWEB hebben voor elke vorm van buitenactiviteiten de juiste portofoon tot en met de juiste kleur (Camouflage) 

Bouw

Op de bouw is een portofoon ook niet meer weg te denken. Waarom u dure mobiele telefoon gebruiken als u een collega een korte vraag wilt stellen, alleen het nummer opzoeken en over laten gaan kost vaak al meer tijd dan de vraag die u wilt stellen. Verder is het ontzettend makkelijk om meerdere mensen tegelijk de juiste opdrachten te geven. Speciaal voor de bouw heeft PortofoonWEB zeer degelijke portofoons maar ook de nodige accessoires als gehoor beschermende headsets (Peltor Style), en speaker microfoons.

Bedrijfshulpverlening BHV

In de Nederlandse wet is vastgelegd dat ieder bedrijf een degelijk BHV plan dient te hebben. Een portofoon is in dit plan niet meer weg te denken om te zorgen voor de juiste communicatie bij calamiteiten. PortofoonWEB heeft ook voor BHV de juiste portofoons die in de meest zware omstandigheden altijd zorgen voor een uitermate goede communicatie. Leg ons de situatie voor en wij kunnen u voorzien van de juiste informatie en materialen

Motor

Bent u er ook wel een beetje klaar mee om steeds in onduidelijke gebaren met elkaar te communiceren? Los van het feit dat het gevaarlijke situaties oplevert is het ook vaak ook nog eens zeer onduidelijk. Speciaal voor Motor rijders heeft PortofoonWEB portofoons met inbouw headsets voor u helm. Wat is er nou mooier dan lekker met een clubje op de motor rijden en elkaar ook op grote afstand kunnen bereiken. Onze speciale inbouw headsets hebben een Push To Talk button die u op een logische plek kan monteren op het stuur, of maak gebruik van de VOX functie. Daarnaast heeft u ook gelijk een goed communicatie middel buiten het motor rijden.

Radio zendamateur

De eigenaar van PortofoonWEB is zelf ook radiozendamateur. PortofoonWEB is niet zomaar uit de lucht komen vallen, als eigenaar was ik zelf opzoek naar een betaalbare portofoon en van een beetje mond op mond reclame is het uiteindelijk uitgegroeid naar een volwassen bedrijf. Speciaal voor radio zendamateurs hebben wij een groot assortiment portofoons, zend ontvanger, antennes en alle accessoires die nodig zijn. Deze doelgroep weet als geen ander hoe het maximale uit een portofoon gehaald kan worden. Met name onze Dualband portofoons zijn een groot succes onder de radio zendamateur.

Terug naar home