Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Icom

Japan is een voorloper op het gebied van verschillende technologische ontwikkelingen. In de afgelopen jaren hebben technologische bedrijven uit dit land zich steeds meer gericht op de productie van communicatiemiddelen. Naast mobiele telefoons hebben zij diverse portofoons op de markt gebracht. Een voorbeeld van een Japans bedrijf dat portofoons produceert is Vertex Standard, wat onderdeel is van Motorola Solutions. Ook Icom is een van oorsprong Japans bedrijf, dat in 1954 werd opgericht. Tegenwoordig is Icom niet meer van de portofoonmarkt weg te denken, met verschillende hoogwaardige producten.

Lees meer

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Icom IC-F2100DS UHF IP67 NXDN Portofoon Analoog en digitaal met display
  Icom IC-F2100DS UHF IP67 NXDN Portofoon Analoog en digitaal met display
  Speciale prijs 339,95 Incl. BTW
  280,95
  Excl. BTW
  Normale prijs 359,95 Vanaf 324,95
 2. Icom IC-F2100DT UHF IP67 NXDN Portofoon met display en toetsenbord
  Icom IC-F2100DT UHF IP67 NXDN Portofoon met display en toetsenbord
  Speciale prijs 354,95 Incl. BTW
  293,35
  Excl. BTW
  Normale prijs 374,95 Vanaf 339,95

Producten 1-12 van 28

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Icom staat voornamelijk bekend vanwege haar marifoonapparatuur, wat maakt dat Icom erg populair is binnen de maritieme sector. Met een marifoon is het mogelijk om vanaf het water met andere boten of het vaste land te communiceren. Zo bent u niet langer afhankelijk van het bereik van uw mobiele telefoon! De apparaten die door Icom op de markt worden gebracht voldoen aan hoge kwaliteitsnormen, omdat de apparatuur bestand moet zijn tegen uiteenlopende weersomstandigheden. Kijk ook eens naar de accessoires die Icom aanbiedt!

Verschillende producten van Icom

Zoals reeds beschreven staat het merk Icom voornamelijk bekend om haar productie van kwalitatief hoogwaardige marifoons. Naast deze apparaten heeft Icom verschillende andere communicatiemiddelen geproduceerd, zoals portofoons, apparatuur voor radiozendamateurs, enzovoorts. Ook de accessoires van Icom zijn het bekijken waard. Denk bijvoorbeeld aan de handige headsets, die goed te combineren zijn met een marifoon of portofoon van Icom. Zo hoeft een gebruiker van de marifoon of portofoon dit apparaat niet voortdurend in de hand te houden, maar kan men communiceren via de headset.

De producten van Icom worden in verschillende prijsklassen aangeboden. Zo vindt u voor ieder doel een geschikte marifoon of portofoon! Voor plezierjachten is het gebruik van een marifoon niet verplicht, tenzij het plezierjacht groter dan 20 meter is en/of een radar aan boord heeft. Op de website van de Nederlandse overheid vindt u de precieze regels voor het gebruik van een marifoon. Overigens is het ook voor schippers op kleine plezierjachten geen overbodige luxe om een marifoon aan boord te hebben. Zo kunt u in geval van nood met het vaste land blijven communiceren.

Geschikte marifoon of portofoon van Icom vinden

Het blijkt vaak behoorlijk lastig te zijn om een geschikte marifoon of portofoon van Icom te vinden, door het grote aanbod van dit merk. Wij raden consumenten aan om vooraf een lijstje op te stellen met de specificaties waaraan een product moet voldoen. Op basis van deze specificaties kunt u vervolgens op zoek gaan naar de ideale marifoon of portofoon. Ook kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen om de mogelijkheden van de apparatuur van Icom door te spreken. Wij denken graag met u mee bij het vinden van een apparaat van Icom, die aansluit bij uw wensen en voorkeuren.