Luidsprekers

Heeft u een goede luidspreker nodig voor uw zendontvanger of mobilofoon? Wij leveren u precies wat u nodig heeft. PortofoonWEB heeft een veelzijdig assortiment accessoires voor zendontvangers van de meest uiteenlopende merken. U kunt bij alle luidsprekers in ons assortiment zien wat de specifiecaties en eventuele specefieke toepassing is.  Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u niet zeker bent over de luidspreker die u nodig heeft. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie, zodat u zeker bent dat u de juiste keuze maakt.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Goede mogelijkheden in ons assortiment

Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden in ons online aanbod luidsprekers voor zendontvangers en mobilofoons. U kunt goed in onze collectie terecht voor de meest uiteenlopende speakers van verschillende merken. Zo hebben wij speakers van Pacific Aerials, Diamond, en Nagoya. Zo heeft u altijd een goede keuze binnen ons aanbod. Wij garanderen u de goede kwaliteit van al onze producten in de webwinkel, waaronder ook onze luidsprekers. Wij willen onze klanten altijd de garantie kunnen bieden dat de kwaliteit hoog ligt en de prijzen aantrekkelijk zijn in onze webwinkel. Hier zorgen wij dan ook voortdurend voor.

Uw online partner

Wij zijn uw online totaalleverancier en bieden u diverse merken aan als de enige officiële leverancier van Nederland. Wij verzenden onze bestellingen naar alle adressen in Nederland en België. U krijgt van ons altijd 14 dagen bedenktermijn op al uw aankopen, zodat u terug kunt vallen op deze goede garantie. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van alle bestellingen. Als u bij ons uw programmeer kabels voor zendontvangers koopt, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur worden verzonden.