Offerte aanvragen

Naast het bestellen in de webshop is het voor zakelijke klanten mogelijk om een offerte op te vragen. Een offerte opvragen doe je eenvoudig via ons contact formulier. Geef bij het aanvragen duidelijk de bedrijf gegevens aan en de producten die wij moeten vermelden in de offerte. Nadat wij de aanvraag hebben ontvangen ontvang je altijd op dezelfde werkdag een offerte. Je order geplaatst voor 17:00 dan heb je het de volgende werkdag zelfs al in huis.


Voorwaarden offerte aanvraag:
Om te voorkomen dat voor kleine hoeveelheden offertes worden aangevraagd hebben wij op nagenoeg alle producten staffel korting staan, zo kunt u online direct de juiste prijs zien. Bent u echter grotere aantallen nodig, een combinatie van grotere aantallen of heeft u een offerte nodig om intern te bespreken voor goedkeuring dan maken wij graag een offerte voor u.

Kopen op rekening is bij ons mogelijk. Wij willen wel graag zeker weten dat alles goed verloopt. Daarom komen alleen bedrijven die minstens 1 jaar ingeschreven zijn bij de kamer van koophandel hiervoor in aanmerking. Daarnaast doen we altijd een financiële achtergrondcheck en kunnen wij vragen om een gedeeltelijke aanbetaling als u voor het eerst een aankoop op rekening doet.