Draag Tasjes

Als u een portofoon wilt aanschaffen in onze webwinkel, dan is het een goed idee om ook even te kijken in ons assortiment draag tasjes. Wij bieden meerdere praktische draag tassen voor portofoons, zodat u de portofoon(s) gemakkelijk met u mee kunt nemen. Heeft u al een portofoon in uw bezit en zoekt u hiervoor naar een praktische draag tas? Ook dan bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze webwinkel. PortofoonWEB levert u alle accessoires voor uw portofoon(s), maar levert u ook totaaloplossingen. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen als u een totaaloplossing wenst die goed past bij wat u nodig heeft. Wij kunnen u hier uitstekend in adviseren.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Diversiteit in het assortiment draag tasjes

Wij hebben een uitgebreid en gevarieerd assortiment draag tasjes voor diverse portofoons. In dit assortiment kunt u niet alleen praktische universele draag tasjes vinden, maar ook enkele goede waterdichte portofoon hoesjes en siliconen beschermhoesjes. Wij leveren u alles wat u nodig heeft om uw portofoon(s) gemakkelijk met u mee te dragen en goed te beschermen tegen vallen en vocht. Dit laatste geldt uiteraard wanneer u een portofoon heeft die niet waterdicht is. In ons assortiment zijn ook portofoons te vinden die vanuit de fabriek al waterdicht worden gemaakt. Deze hebben geen extra bescherming tegen vocht nodig. U kunt in de collectie draag tasjes hoogwaardige producten vinden van bijvoorbeeld de merken MSC, Baofeng en Wouxun.

Een grote bestelling plaatsen

Wilt u een grote order bij ons plaatsen, bijvoorbeeld omdat uw grote onderneming toe is aan nieuwe apparatuur en accessoires? U hoeft dan niet direct uw bestelling online te plaatsen. In dit geval kunt u contact met ons opnemen om te vragen wat wij voor u kunnen betekenen bij deze grote bestelling. Wellicht kunnen wij u hierbij extra service leveren of een aantrekkelijke korting aanbieden.