Koffers

Portofoons zijn hoogwaardig, sterk en robuust, maar dit betekent natuurlijk niet dat u niet hoeft te zorgen voor een goede bescherming van uw (professionele) portofoons. Door de apparaten goed te beschermen en op passende wijze te vervoeren kunt u de levensduur aanzienlijk verlengen. Alles waar u goed voor zorgt gaat immers langer mee. Wij bieden u een mooi assortiment sterke transport koffers. Hierin kunt u uw portofoons, accessoires en toebehoren niet alleen gemakkelijk vervoeren, maar u zorgt direct voor een goede protectie van uw apparatuur onderweg. Zo kunt u dubbelop profiteren van een enkel hoogwaardig product uit de webwinkel van PortofoonWEB.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Diverse hoogwaardige transport koffers

Ons assortiment biedt u voldoende keuze wanneer u op zoek bent naar een sterke, robuuste en betrouwbare transport koffer voor uw portofoon(s) en toebehoren. Bent u op zoek naar een waterdicht exemplaar? Dan hebben wij deze voor u klaarstaan. Wilt u juist profiteren van de optimale kwaliteiten en eigenschappen van een aluminium transport koffer? Ook dan bieden wij u precies wat u nodig heeft. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor de uitstekende kenmerken van de transport koffers van het merk Kenwood. Deze zijn ruim vertegenwoordigd in ons aanbod.

Een grote order?

Wilt u een grote order bij ons plaatsen, bijvoorbeeld met een groter aantal transport koffers, portofoons of zendontvangers? Wij nodigen u dan uit om voorafgaande aan het plaatsen van uw bestelling contact met ons op te nemen. Bij grotere bestellingen kunnen wij vaak een extra service en / of een scherpe korting aanbieden, en daar kunt u natuurlijk optimaal van profiteren. Uiteraard kunnen wij een vrijblijvende offerte voor u opstellen. Heeft u nog vragen of wilt u zich laten adviseren op een persoonlijk niveau? Dan staan wij vanzelfsprekend ook graag voor u klaar. Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.