Portofoons

Als betrouwbare leverancier van de meest uiteenlopende soorten en merken portofoons bieden wij u natuurlijk ook een uitgebreid assortiment accessoires aan. Wij willen onze klanten van dienst zijn met een totaaloplossing die perfect aansluit bij de wensen en eisen die bestaan. Door niet alleen uitstekende portofoons aan te bieden, maar ook een compleet assortiment accessoires, hebben wij altijd alles in huis om dit te realiseren. Vanzelfsprekend zijn ook in ons aanbod accessoires tal van hoogstaande merken te vinden.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Een ruime keuze aan portofoons en accessoires

Ons online aanbod portofoon accessoires is zeer veelzijdig. U kunt hier terecht voor speaker microfoons, headsets en oortjes, maar ook voor laders, multi laders en accu’s zit u zeker goed in dit assortiment. De collectie accessoires wordt aangevuld met onder meer draagtasjes, antennes, programmeerkabels en verlooppluggen. Natuurlijk hebben wij ook praktische accessoires voor onderweg, zoals bijvoorbeeld de voeding en laders voor in de auto.

Overige accessoires

Naast de accessoires speciaal voor onze portofoons bieden wij u ook een collectie andere accessoires met praktische waarde. Hierbij valt te denken aan megafoons en repeaters, aan meet apparatuur, power meters en frequentie tellers. Tevens kunt u in dit online aanbod terecht voor diverse soorten voedingen en handige zaklampen. Wij gaan als ervaren onderneming voortdurend mee met de nieuwste ontwikkelingen. Wij houden de vorderingen op de markt in de gaten, ook als het gaat om accessoires. Op deze wijze proberen wij ons assortiment altijd zo compleet mogelijk te houden, zodat wij iedere klant van dienst kunnen zijn.

Diverse bekende en minder bekende merken

Wij bieden u accessoires voor tal van merken portofoons. Deze producten zijn zelf dan ook afkomstig van diverse merken. U kunt binnen ons aanbod accessoires vinden van onder meer de merken TYT, HYT en Pofung. Uiteraard zijn er nog tal van andere merken binnen ons aanbod terug te vinden. Wij handelen in bekende en gerenommeerde merken, maar wij bieden ook diverse merken die wat minder bekend zijn. Wij staan volledig achter al onze merken en zijn dan ook overtuigd van de hoge kwaliteit die door deze merken geleverd wordt. Wij willen u de beste garanties kunnen bieden, en dit is uitsluitend mogelijk wanneer wij weten waar wij het over hebben. De collectie accessoires is dan ook samengesteld uit hoogstaande producten die wij met zorg hebben geselecteerd.

Laat u adviseren door een specialist

Het is belangrijk dat u de juiste keuzes maakt, zowel voor de aanschaf van portofoons als voor de aanschaf van de nodige accessoires. U wilt optimaal profijt hebben van uw aankopen en daarom is het goed om uw keuzes te maken op basis van deskundige informatie. Als u zelf onvoldoende kennis in huis heeft om een juiste keuze te kunnen maken uit ons assortiment accessoires, dan helpen wij u hier uiteraard graag bij. Wij hebben meer dan 25 jaar ervaring in de branche en kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Wij voorzien u graag van meer informatie en persoonlijk advies op professioneel niveau. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.