Betalen en verzenden

Betalen met iDeal

Betalen met iDEAL is de snelste en makkelijkste manier van betalen in onze webwinkel. iDEALis een betaalmethode ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en-diensten te vergemakkelijken. iDEAL is beschikbaar voor iedereen die beschikt over internetbankieren. U rekent de bestelling af in u eigen vertrouwde omgeving van u eigen bank, na betaling kunnen wij uw bestelling directverzenden.

Betalen met Paypal

Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeen geaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Uw eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aan bijvoorbeeld u creditcard of u eigen bankrekening. Betalingen via PayPal worden door deze instantie automatisch geïncasseerd van u creditcard of bankrekening. U laat dus nooit creditcard- of bankgegevens achter bij een webshop. Een PayPal betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling direct kunnen verwerken en verzenden!

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgische klanten online aankopen doen middels hun bankpas. Het voordeel van deze betaalmethode ten opzichte van een overboeking, is dat het bedrag direct bij ons binnen is. Bij de keuze voor een betaling door middel van een overboeking kan het enkele werkdagen duren voordat wij het bedrag op onze rekening ontvangen hebben, hierdoor duurt het langer voordat wij je bestelling kunnen verzenden.

Betalen met Bankoverschrijving

Betalen met bankoverschrijving is bij ons ook mogelijk. Als u deze optie selecteert ziet u de bank gegevens van PortofoonWEB. Met deze gegevens kunt u een bank overboeking doen oa via internet bankieren, vergeet niet uw bestel nummer te vermelden. Houd er rekening mee dat er bij betaling verkeer tussen verschillende banken vertraging kan ontstaan. Pas als PortofoonWEB het bedrag heeft ontvangen wordt de order verstuurd.

Betalen met Visa

Betalen met uw visa kaart is bij PortofoonWEB ook mogelijk. Voordeel is dat u gespreid kan terugbetalen, maar ook voor buitenlandse klanten is dit een zeer handige betaalmethode. Naast de betalingen bied Visa ook extra bescherm mogelijkheden vraag Visa naar de mogelijkheden.

Betalen met MasterCard

Heeft u een MasterCard dan bieden wij ook de mogelijkheid om hier uw betaling mee te doen. Met MasterCard kunt u wereldwijd betalen. Naast de betalingen bied MasterCard ook extra bescherm mogelijkheden vraag MasterCard naar de mogelijkheden.

Betalen met Giropay

Speciaal voor onze klanten uit Duitsland bieden wij ook de mogelijkheid aan te betalen met giropay. Voor Duitsers is Giropay wat voor ons iDEAL is. Giropay is voor Duitsers de meeste bekende en vertrouwde betaalmethode bij onlineshoppen.

Betalen met Sofortbanking

De voordelen van SOFORT Banking, als enig Europees bankonafhankelijk betaalsysteem, zijn met name voor internationaal opererende webshop eigenaren zeer interessant. Zo kunnen er rond de 45 miljoen klanten in Duitsland (vooral hier is SOFORT Banking erg populair), Oostenrijk, Zwitserland en België op deze manier veiliger en sneller betalen.

Betalen met contant geld.

Betalen met contantgeld is alleen mogelijk bij het afhalen van uw bestelling.

Met wie verzend PortofoonWEB de bestellingen?

Wij hebben ervoor gekozen om bestellingen te verzenden met PostNL. PostNL is een betrouwbare partij en zorgt voor een snelle levering van je bestelling. Bestellingen buiten Nederland worden ook met PostNL verzonden, maar worden uiteindelijk afgeleverd door het lokale postbedrijf. Bestellingen die als pakketje worden verstuurd worden altijd voorzien van een tracking nummer. Dit nummer krijgt u van ons per e-mail toegestuurd. Met dit tracking nummer kunt u exact zien waar het pakket zich bevindt en wanner het afgeleverd gaat worden.

Verzendkosten PortofoonWEB

Onderdelen en kleine artikelen als de meeste accessoires worden binnen Nederland verstuurd als brievenbus pakket tegen een laag tarief van 4,95 euro. Zwaardere artikelen of artikelen die niet door de brievenbus passen worden verstuurd als pakket. Buiten Nederland wordt er altijd verstuurd als pakket. Bij besteding vanaf 500 Euro zijn de verzendkosten gratis in de gehele Benelux en Duitsland. Pakket verzendkosten bij besteding lager dan 500 Euro binnen Nederland is 8,95 Euro. Pakket verzending naar België of Duitsland tot een gewicht van 30 KG is 9,95 Euro. Alle overige landen binnen de EU zijn de pakketverzendkosten 22,95 euro. Pakketten worden uitsluitend aangetekend en verzekerd verstuurd met PostNL. Voor Extra Lange pakketten van 100 - 170 centimeter lang en onder de 500 Euro zijn de verzendkosten in Nederland 13.95 Euro. In de Benelux 14,95 Euro en in de rest van Europa 29,95 Euro. Voor pakketten van boven de 500 euro geldt binnen de Benelux een prijs van 4,95 Euro. XXL Zendingen, dus langer dan 170 centimeter, van boven de 500 Euro zijn binnen de Benelux 34,95 Euro aan verzendkosten. In de rest van Europa zijn de verzendkosten 44,95 Euro.

Zelf afhalen van producten

Het ophalen van bestellingen is bij ons mogelijk alleen op afspraak op werkdagen van 10:00 - 16:00. Neem voordat u langs wilt komen contact met ons op voor het maken van een afspraak. Betaling kan bij ophalen alleen in contant of voor vaste zakelijke klanten op rekening.

Levertijd PortofoonWEB

Heeft u de bestelling betaald voor 17:00 dan wordt deze de volgende werkdag bezorgt door PostNL. Na verzending ontvangt u per email het track en trace nummer zodat u precies kan zien wanneer het pakket bij u geleverd wordt.

PostNL Pakjegemak 

Ben je overdag niet thuis of vind je het handiger om je bestelling zelf af te halen, ook in de avonduren? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2000 afhaallocaties in heel Nederland zit er altijd een afhaalpunt bij jou in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoor of één van de talloze andere aangesloten winkels. En dit zonder extra kosten!

circle-arrow-left Terug naar home