Betalen en verzenden

Betalen met iDeal

Betalen met iDEAL is de snelste en makkelijkste manier van betalen in onze webwinkel. iDEALis een betaalmethode ontwikkeld door verschillende Nederlandse banken om de betaling van online producten en-diensten te vergemakkelijken. iDEAL is beschikbaar voor iedereen die beschikt over internetbankieren. U rekent debestelling af in u eigen vertrouwde omgeving van u eigen bank, na betaling kunnen wij uw bestelling directverzenden.

Betalen met Paypal

Wereldwijd zijn er al meer dan 150 miljoen rekeninghouders bij PayPal aangesloten en is daarmee een algemeengeaccepteerd en betrouwbare betaalmethode. Hoe werkt PayPal? Uw eigen PayPal internetrekening is gekoppeld aanbijvoorbeeld u creditcard of u eigen bankrekening. Betalingen via PayPal wordendoor deze instantie automatisch geïncasseerd van u creditcard of bankrekening. U laat dus nooit creditcard- ofbankgegevens achter bij een webshop. Een PayPal betaling is vrijwel direct verwerkt zodat we uw bestelling directkunnen verwerken en verzenden!

Betalen met Bancontact / Mister Cash

Met Mister Cash kunnen Belgischeklanten online aankopen doen middels hun bankpas. Het voordeel van deze betaalmethode ten opzichte van eenoverboeking, is dat het bedrag direct bij ons binnen is. Bij de keuze voor een betaling door middel van eenoverboeking kan het enkele werkdagen duren voordat wij het bedrag op onze rekening ontvangen hebben, hierdoor duurthet langer voordat wij je bestelling kunnen verzenden.

Betalen met Bankoverschrijving

Betalen metbankoverschrijving is bij ons ook mogelijk. Als u deze optie selecteert ziet u de bank gegevens van PortofoonWEB.Met deze gegevens kunt u een bank overboeking doen oa via internet bankieren, vergeet niet uw bestel nummer tevermelden. Houd er rekening mee dat er bij betaling verkeer tussen verschillende banken vertraging kan ontstaan. Pasals PortofoonWEB het bedrag heeft ontvangen wordt de order verstuurd.

Betalen met Visa

Betalen met uwvisa kaart is bij PortofoonWEB ook mogelijk. Voordeel is dat u gespreid kan terugbetalen, maar ook voor buitenlandseklanten is dit een zeer handige betaalmethode. Naast de betalingen bied Visa ook extra bescherm mogelijkheden vraagVisa naar de mogelijkheden.

Betalen met MasterCard

Heeft u een MasterCard dan bieden wij ook de mogelijkheid om hier uw betaling mee te doen. Met MasterCard kunt uwereldwijd betalen. Naast de betalingen bied MasterCard ook extra bescherm mogelijkheden vraag MasterCard naar demogelijkheden.

Betalen met Giropay

Speciaalvoor onze klanten uit Duitsland bieden wij ook de mogelijkheid aan te betalen met giropay. Voor Duitsers isGiropaywat voor ons iDEAL is. Giropay is voor Duitsers de meeste bekende en vertrouwde betaalmethode bijonlineshoppen.

Betalen met Sofortbanking

De voordelen van SOFORT Banking, als enig Europeesbankonafhankelijk betaalsysteem, zijn met name voor internationaal opererende webshop eigenaren zeer interessant. Zokunnen er rond de 45 miljoen klanten in Duitsland (vooral hier is SOFORT Banking erg populair), Oostenrijk,Zwitserland en België op deze manier veiliger en sneller betalen

Betalen met contant geld

Betalen met contantgeld is alleen mogelijk bij het afhalen van uw bestelling.

Met wie verzend PortofoonWEB de bestellingen?

Wij hebben ervoor gekozen om bestellingen te verzenden met PostNL. PostNL is een betrouwbarepartij en zorgt voor een snelle levering van je bestelling. Bestellingen buiten Nederland worden ook met PostNLverzonden, maar worden uiteindelijk afgeleverd door het lokale postbedrijf. Bestellingen die als pakketje wordenverstuurd worden altijd voorzien van een tracking nummer. Dit nummer krijgt u van ons per e-mail toegestuurd. Metdit tracking nummer kunt u exact zien waar het pakket zich bevindt en wanner het afgeleverd gaat worden.

Verzendkosten PortofoonWEB

Onderdelen en kleine artikelen als de meeste accessoires worden verstuurd alsbrievenbus pakket tegen een laag tarief van 3,50 euro. Zwaardere artikelen of artikelen die niet door de brievenbuspassen worden verstuurd als pakket. Bij besteding vanaf 250 Euro zijn de verzendkosten gratis in de gehele Beneluxen Duitsland. Pakket verzendkosten bij besteding lager dan 250 Euro binnen Nederland is 6,75 Euro. Pakket verzendingnaar België of Duitsland tot een gewicht van 30 KG is 11,75 Euro. Alle overige landen binnen de EU zijn de pakketverzendkosten 22,50 euro. Pakketten worden uitsluitend aangetekend en verzekerd verstuurd met PostNL. Verzendenonder rembours (Betalen aan de postbode) is bij PortofoonWEB ook mogelijk op aanvraag en alleen binnen Nederland. Dekosten voor rembours zendingen zijn 22,50 euro tot een gewicht van 30 Kg.

Zelf afhalen van producten

Het ophalen van bestellingen is bij ons mogelijkalleen op afspraak op werkdagen van 10:00 - 16:00. Neemvoordat u langs wilt komen contact met ons op voor het maken van een afspraak. Betaling kanbij ophalen alleen incontant of voor vaste zakelijke klanten op rekening.

Levertijd PortofoonWEB

Heeft u de bestellingbetaald voor 17:00 dan wordt deze de volgende werkdag bezorgt door PostNL. Na verzendingontvangt u per email hettrack en trace nummer zodat u precies kan zien wanneer het pakket bij u geleverd wordt.

PostNL Pakjegemak 

Ben je overdag niet thuis of vind je het handiger om je bestelling zelfaf te halen, ook in deavonduren? Dat kan met de PakjeGemak bezorgservice van PostNL. Met ruim 2000 afhaallocatiesin heel Nederland zit eraltijd een afhaalpunt bij jou in de buurt, zoals Albert Heijn, Primera, Bruna, Postkantoorof één van de tallozeandere aangesloten winkels. En dit zonder extra kosten!

Terug naar home