Programmeer kabels

Heeft u een goede programmeer kabel nodig voor uw zendontvanger, of wilt u een complete programmeer kabelset kopen? Wij leveren u precies wat u nodig heeft. PortofoonWEB heeft een veelzijdig assortiment accessoires voor zendontvangers van de meest uiteenlopende merken. U kunt bij alle programmeer kabels in ons assortiment zien waarvoor deze bedoeld zijn en waarmee deze compatibel zijn. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u niet zeker bent over de programmeer kabel of programmeer kabelset die u nodig heeft. Wij kunnen u dan adviseren op basis van uw persoonlijke of bedrijfsmatige situatie, zodat u zeker bent dat u de juiste keuze maakt.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Goede mogelijkheden in ons assortiment

Wij bieden u uitgebreide mogelijkheden in ons online aanbod programmeer kabels voor zendontvangers. U kunt goed in onze collectie terecht voor de meest uiteenlopende kabels van verschillende merken. Zo hebben wij kabels van Yaesu, Kirisun en Wouxun, maar u kunt ook meerdere modellen programmeer kabels vinden van de merken TYT en Anytone. Zo heeft u altijd een goede keuze binnen ons aanbod. Wij garanderen u de goede kwaliteit van al onze producten in de webwinkel, waaronder ook onze programmeer kabels. Wij willen onze klanten altijd de garantie kunnen bieden dat de kwaliteit hoog ligt en de prijzen aantrekkelijk zijn in onze webwinkel. Hier zorgen wij dan ook voortdurend voor.

Uw online partner

Wij zijn uw online totaalleverancier en bieden u diverse merken aan als de enige officiële leverancier van Nederland. Wij verzenden onze bestellingen naar alle adressen in Nederland en België. U krijgt van ons altijd 14 dagen bedenktermijn op al uw aankopen, zodat u terug kunt vallen op deze goede garantie. Daarnaast zorgen wij voor een snelle levering van alle bestellingen. Als u bij ons uw programmeer kabels voor zendontvangers koopt, dan zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur worden verzonden.