Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Hytera

Wanneer u aan producten van Hytera denkt, zult u aan kwaliteit denken! Dit merk staat garant voor een hoge kwaliteit en een grote mate van duurzaamheid, zodat u een lange tijd vooruit kunt met de portofoons van Hytera. Van oorsprong komt Hytera Mobilfunk GmbH, zoals het bedrijf voluit heet, uit Duitsland. Niet alleen richt Hytera zich op de productie van portofoons, ook voor verschillende andere vormen van professionele mobiele communicatieapparatuur kunt u bij deze producent terecht. Met meer dan 35 jaar ervaring in de productie van deze apparaten weet u in ieder geval zeker, dat u waar voor uw geld krijgt bij Hytera!

Lees meer

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Hytera PD415 UHF DMR IP55 5Watt
  Hytera PD415 UHF DMR IP55 5Watt
  259,95 Incl. BTW
  214,83
  Excl. BTW
  Vanaf 229,95
 2. Hytera PD785 VHF DMR IP67 5Watt
  Hytera PD785 VHF DMR IP67 5Watt
  499,95 Incl. BTW
  413,18
  Excl. BTW
  Vanaf 469,95
 3. Hytera PD785 UHF DMR IP67 5Watt
  Hytera PD785 UHF DMR IP67 5Watt
  499,95 Incl. BTW
  413,18
  Excl. BTW
  Vanaf 469,95

Producten 1-12 van 50

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Producten die door Hytera worden aangeboden kunnen eenvoudig op een TETRA-infrastructuur worden aangesloten. Ook in Nederland en België beschikken we over een dergelijk netwerk voor mobiele communicatie via portofoons en mobilofoons. Overigens biedt Hytera niet alleen een groot aantal portofoons aan. Ook voor zendontvangers bent u bij Hytera op de juiste plek. Wij vertellen u graag meer over de kwalitatief hoogwaardige producten van dit merk.

Uiteenlopende producten van Hytera

Zoals reeds beschreven biedt Hytera producten in verschillende prijsklassen aan. Zo kunnen particuliere consumenten voor een goedkopere variant van minder dan honderd euro kiezen voor tijdens hun vakantie, de communicatie in huis, enzovoorts. Dergelijke portofoons van Hytera hebben een goed bereik, maar zijn qua functies iets beperkter dan de duurdere modellen voor zakelijke consumenten. Veel van deze functies zult u als particulier niet gebruiken, waardoor een goedkoper model volstaat.

Zakelijke klanten geven doorgaans de voorkeur aan duurdere en uitgebreidere communicatiesystemen voor binnen hun organisatie. Dit geldt in het bijzonder voor beveiligers! Beveiligers willen gesprekken kunnen voeren binnen een privénetwerk, om te voorkomen dat zij kunnen worden afgeluisterd. Daarbij worden portofoons tegenwoordig steeds vaker uitgevoerd met GPS tracking, zodat de locatie van beveiligers op afstand kan worden uitgelezen in een centrale post. Ideaal voor de beveiliging van grote evenementen!

Geschikte Hytera portofoon vinden

Door het grote aanbod aan Hytera portofoons kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikt model te vinden. Wij raden consumenten daarom aan om vooraf een lijstje te maken met de eigenschappen waaraan een portofoon van Hytera moet voldoen. Denk aan het gewenste bereik, het gewenste aantal kanalen, de gewenste frequenties waarover gecommuniceerd kan worden, enzovoorts. Op basis van deze eigenschappen kunt u vervolgens een geschikte portofoon of mobilofoon zoeken. Bij ieder product wat wij van Hytera aanbieden vindt u een uitgebreide beschrijving van de functies en specificaties. Zo weet u meteen of het product bij uw wensen aansluit!

Heeft u vragen over de Hytera portofoons die wij in ons assortiment aanbieden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies en denken met u mee over een geschikt model portofoon of mobilofoon.