Hytera

Wanneer u aan producten van Hytera denkt, zult u aan kwaliteit denken! Dit merk staat garant voor een hoge kwaliteit en een grote mate van duurzaamheid, zodat u een lange tijd vooruit kunt met de portofoons van Hytera. Van oorsprong komt Hytera Mobilfunk GmbH, zoals het bedrijf voluit heet, uit Duitsland. Niet alleen richt Hytera zich op de productie van portofoons, ook voor verschillende andere vormen van professionele mobiele communicatieapparatuur kunt u bij deze producent terecht. Met meer dan 35 jaar ervaring in de productie van deze apparaten weet u in ieder geval zeker, dat u waar voor uw geld krijgt bij Hytera!

Lees meer

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt GPS & Bluetooth
  Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt GPS & Bluetooth
  Speciale prijs  849,00 Incl. BTW Normale prijs  899,00
 2. Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt Full Duplex
  Hytera PD985 DMR UHF IP68 5Watt Full Duplex
  Speciale prijs  699,00 Incl. BTW Normale prijs  799,00
 3. Hytera PD685 DMR VHF IP67 5Watt
  Hytera PD685 DMR VHF IP67 5Watt
  Speciale prijs  459,00 Incl. BTW Normale prijs  579,00
 4. Hytera PD365UC DMR UHF IP54 4Watt compact
  Hytera PD365UC DMR UHF IP54 4Watt compact
  Speciale prijs  229,00 Incl. BTW Normale prijs  289,00 Vanaf  199,00
 5. Hytera PD685D DMR UHF IP67 5Watt met GPS en Man Down
  Hytera PD685D DMR UHF IP67 5Watt met GPS en Man Down
  Speciale prijs  539,00 Incl. BTW Normale prijs  669,00
 6. Hytera PD685 DMR UHF IP67 5Watt
  Hytera PD685 DMR UHF IP67 5Watt
  Speciale prijs  459,00 Incl. BTW Normale prijs  579,00

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten die door Hytera worden aangeboden kunnen eenvoudig op een TETRA-infrastructuur worden aangesloten. Ook in Nederland en België beschikken we over een dergelijk netwerk voor mobiele communicatie via portofoons en mobilofoons. Overigens biedt Hytera niet alleen een groot aantal portofoons aan. Ook voor zendontvangers bent u bij Hytera op de juiste plek. Wij vertellen u graag meer over de kwalitatief hoogwaardige producten van dit merk.

Uiteenlopende producten van Hytera

Zoals reeds beschreven biedt Hytera producten in verschillende prijsklassen aan. Zo kunnen particuliere consumenten voor een goedkopere variant van minder dan honderd euro kiezen voor tijdens hun vakantie, de communicatie in huis, enzovoorts. Dergelijke portofoons van Hytera hebben een goed bereik, maar zijn qua functies iets beperkter dan de duurdere modellen voor zakelijke consumenten. Veel van deze functies zult u als particulier niet gebruiken, waardoor een goedkoper model volstaat.

Zakelijke klanten geven doorgaans de voorkeur aan duurdere en uitgebreidere communicatiesystemen voor binnen hun organisatie. Dit geldt in het bijzonder voor beveiligers! Beveiligers willen gesprekken kunnen voeren binnen een privénetwerk, om te voorkomen dat zij kunnen worden afgeluisterd. Daarbij worden portofoons tegenwoordig steeds vaker uitgevoerd met GPS tracking, zodat de locatie van beveiligers op afstand kan worden uitgelezen in een centrale post. Ideaal voor de beveiliging van grote evenementen!

Geschikte Hytera portofoon vinden

Door het grote aanbod aan Hytera portofoons kan het behoorlijk lastig zijn om een geschikt model te vinden. Wij raden consumenten daarom aan om vooraf een lijstje te maken met de eigenschappen waaraan een portofoon van Hytera moet voldoen. Denk aan het gewenste bereik, het gewenste aantal kanalen, de gewenste frequenties waarover gecommuniceerd kan worden, enzovoorts. Op basis van deze eigenschappen kunt u vervolgens een geschikte portofoon of mobilofoon zoeken. Bij ieder product wat wij van Hytera aanbieden vindt u een uitgebreide beschrijving van de functies en specificaties. Zo weet u meteen of het product bij uw wensen aansluit!

Heeft u vragen over de Hytera portofoons die wij in ons assortiment aanbieden? Neem in dat geval geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij voorzien u graag van passend advies en denken met u mee over een geschikt model portofoon of mobilofoon.