Ervaar ook de
kracht van communicatie

Portofoons

Wij bieden u een bijzonder ruim assortiment betrouwbare portofoons voor de meest uiteenlopende toepassingen. Zo kunt u bij ons terecht voor portofoons speciaal voor gebruik binnen een bepaalde branche, zoals bijvoorbeeld de bouw, de luchtvaart, de beveiliging of retail. Daarnaast bieden wij niet alleen hoogwaardige portofoons voor professioneel gebruik, maar ook zeker voor recreatief gebruik. Portofoons zijn bijvoorbeeld erg handig voor motorrijders, om onderling veilig te communiceren, maar ook voor tijdens de wintersport of bijvoorbeeld voor op evenementen.

Lees meer

Producten 1-12 van 584

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. Set van 3 Baofeng BF-T6 Walkie Talkie met accu, zwart, rood en geel
  Set van 3 Baofeng BF-T6 Walkie Talkie met accu, zwart, rood en geel
  Speciale prijs  54,95 Incl. BTW Normale prijs  59,95
 2. Set van 2 stuks Baofeng BF-T12 Walkie Talkie Zwart met accu
  Set van 2 stuks Baofeng BF-T12 Walkie Talkie Zwart met accu
  Speciale prijs  49,95 Incl. BTW Normale prijs  69,95
 3. Baofeng BF-T12 Walkie Talkie Zwart met accu
  Baofeng BF-T12 Walkie Talkie Zwart met accu
  Speciale prijs  24,95 Incl. BTW Normale prijs  34,95
 4. Set van 2 stuks Baofeng BF-T9 Walkie Talkie Zwart met accu
  Set van 2 stuks Baofeng BF-T9 Walkie Talkie Zwart met accu
  Speciale prijs  49,95 Incl. BTW Normale prijs  69,95
 5. Baofeng BF-T9 Walkie Talkie Zwart met accu
  Baofeng BF-T9 Walkie Talkie Zwart met accu
  Speciale prijs  24,95 Incl. BTW Normale prijs  34,95
 6. Kenwood TK-3701D PMR446 portofoon met Kenwood KHS-10D-OH headset en tafellader
  Kenwood TK-3701D PMR446 portofoon met Kenwood KHS-10D-OH headset en tafellader
  Speciale prijs  534,95 Incl. BTW Normale prijs  569,95
 7. Kenwood TK-3501 PMR446 portofoon met Kenwood KHS-10D-OH headset en tafellader
  Kenwood TK-3501 PMR446 portofoon met Kenwood KHS-10D-OH headset en tafellader
  Speciale prijs  464,95 Incl. BTW Normale prijs  519,95

Producten 1-12 van 584

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Veelzijdige keuze aan portofoon merken

Bij PortofoonWEB heeft u niet alleen meer dan voldoende keuze uit portofoons van diverse kwaliteiten, maar ook van een diversiteit aan merken. Onder meer de merken Polmar, Kenwood en Motorola zijn ruim vertegenwoordigd binnen ons assortiment. Dit is slechts een greep uit het aanbod, want in totaal zijn er tientallen merken terug te vinden in onze webwinkel. Uiteraard zijn wij zelf volledig overtuigd van de kwaliteit van alle merken die wij aanbieden, zodat wij u ook altijd de zekerheid kunnen bieden dat u kiest voor een goed merk.

Voor ieder doeleinde een connectie

Wij bieden voor elk doeleinde en iedere toepassing de juiste oplossing als het gaat om onze portofoons. Wij vinden het belangrijk dat u optimaal profijt heeft van de portofoons. Dit betekent dat wij u altijd kunnen adviseren bij het maken van uw keuze. Dit doen wij door te luisteren naar uw wensen, eisen en behoeften. Daarbij kijken we naar uw specifieke situatie. Door deze factoren samen te voegen kunnen wij beoordelen welke portofoons voor u wel geschikt zijn, en welke juist niet. Zo kunnen wij u adviseren op persoonlijke basis, zodat u zeker bent dat u kiest voor een portofoon oplossing waar u echt voordeel mee zal doen. Portofoons kunnen een uitstekende oplossing zijn in de meest uiteenlopende situaties. Door ons ruime aanbod aan portofoons zijn wij altijd in staat om u een perfecte oplossing op uw vraagstuk te bieden.

Een hoogwaardige kwaliteit portofoon kopen

Wij staan voortdurend garant voor de uitstekende kwaliteit van al onze portofoons. De portofoons die u bij ons aan kunt schaffen kennen een lange levensduur en een optimaal betrouwbare werking in diverse situaties. Het is belangrijk om het soort portofoon goed af te stemmen op het specifieke gebruik van de portofoon, zodat deze daadwerkelijk biedt wat u nodig heeft. Vanzelfsprekend kunnen wij hierin zorgen voor het nodige advies en meer informatie over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. U weet dan zeker dat u vele jaren lang optimaal gebruik kunt maken van de portofoons.

Onze service staat boven alles

Als ervaren professional in de wereld van portofoons zijn wij natuurlijk de aangewezen partner voor de aanschaf van nieuwe portofoons. Wij staan voor u klaar met deskundig advies wanneer u dit wenst en zorgen altijd voor een maatwerk oplossing wanneer u hier behoefte aan heeft. U mag bij ons altijd rekenen op een vriendelijke en persoonlijke aanpak. Wij bieden een zeer complete, gerichte en snelle service. Bekijk gerust op uw gemak al onze mogelijkheden op het gebied van portofoons. U kunt natuurlijk altijd vrijblijvend contact opnemen wanneer u nog vragen heeft.