Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Zendamateur

Wij bieden u een ruime collectie portofoons voor de zendamateur. Wij zijn van mening dat iedereen moet kunnen rekenen op een hoogwaardige kwaliteit van de portofoons, ook wanneer deze niet worden ingezet voor professioneel gebruik. U bent dan ook altijd verzekerd van een uitstekende kwaliteit van de portofoons binnen het assortiment voor de zendamateur. U heeft een ruime keuze aan modellen, zodat u uw keuze gemakkelijk kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen en eisen. Ieder model heeft eigen kenmerken, welke u uiteraard bij het product zelf kunt nalezen. Zo weet u precies wat u aanschaft en wat u van de betreffende portofoon mag verwachten.

Lees meer

Producten 1-12 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Inrico T320 4G LTE Zello Portofoon, GPS, Smartphone, GSM, Wifi met tafellader
  Inrico T320 4G LTE Zello Portofoon, GPS, Smartphone, GSM, Wifi met tafellader
  Speciale prijs 229,95 Incl. BTW
  190,04
  Excl. BTW
  Normale prijs 264,95 Vanaf 216,95
 2. Inrico T522A IP66 4G LTE POC Zello Portofoon K1 2-Pins met D-shape oortje
  Inrico T522A IP66 4G LTE POC Zello Portofoon K1 2-Pins met D-shape oortje
  Speciale prijs 197,95 Incl. BTW
  163,60
  Excl. BTW
  Normale prijs 209,95 Vanaf 172,95
 3. Inrico T522A IP66 4G LTE POC Zello Portofoon K1 2-Pins met beveiliging oortje
  Inrico T522A IP66 4G LTE POC Zello Portofoon K1 2-Pins met beveiliging oortje
  Speciale prijs 197,95 Incl. BTW
  163,60
  Excl. BTW
  Normale prijs 209,95 Vanaf 172,95

Producten 1-12 van 45

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Diverse bekende en minder bekende merken

Onder de portofoons voor zendamateurs kunt u diverse merken vinden. Wij leveren u diverse bekende merken, maar zijn ook leverancier van wat minder bekende merken die garant staan voor een uitstekende kwaliteit. Binnen ons aanbod zendamateur portofoons kunt u onder meer de merken Boafeng, Puxing, Wouxun, Zastone en Motorola vinden. Heeft u geen ervaren met deze merken en wilt u advies van onze kant? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij horen graag van u wat uw verwachtingen zijn van de portofoon en zullen u op basis hiervan een deskundig advies doen toekomen.

Eenvoudig bestellen

U kunt bij ons heel gemakkelijk bestellen. Wij houden een eenvoudige en praktische werkwijze aan, waardoor u al binnen enkele klikken het gewenste product, of producten, heeft besteld. Wij leveren uw bestelling op het gewenste adres, op de korte termijn. Daarbij bieden wij u een bedenktermijn van 14 dagen, zodat u nog voldoende ruimte heeft om eventueel terug te komen op uw besluit. Dit behoort dan ook tot de standaard service van PortofoonWEB. Wij staan garant voor een zeer uitgebreide dienstverlening van hoog niveau, waar u als onze klant altijd op mag rekenen.