Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

27MC Antennes

Wij hebben uitstekende OEM 27 MC antennes voor u opgenomen in de collectie. Wij zijn uw online totaalleverancier en bieden u altijd veelzijdige opties op het gebied van communicatie apparatuur. Wij hebben de meest uiteenlopende antennes op voorraad, waaronder ook de 27MC antennes van OEM. Uiteraard kunt u rekenen op de beste kwaliteiten van deze antennen, zodat u niet hoeft te twijfelen aan de betrouwbare werking ervan. Wij selecteren onze producten zorgvuldig en nemen uitsluitend producten in ons assortiment op wanneer wij zeker zijn van de optimale kwaliteiten.

Lees meer

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. Sirio Mini Mag 27mc antenne
  Sirio Mini Mag 27mc antenne
  34,95 Incl. BTW
  28,88
  Excl. BTW
  Vanaf 29,95

Producten 1-12 van 20

Pagina
per pagina
Van laag naar hoog sorteren

De HTX CB2702

In ons assortiment 27MC antennes kunt u bijvoorbeeld de HTX CB2702 vinden. Deze is relatief klein van formaat, maar zorgt nog altijd voor een perfecte afstraling. Deze antenne is uitstekend geschikt voor 27 Mhz en kan voor de juiste swr gemakkelijk langer en korter worden gemaakt. Deze 27MC antenne wordt geleverd met een PL aansluiting en een 5 meter lange kabel. Uiteraard kunt u alle specificaties van dit product in onze webwinkel nalezen. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen wanneer u meer wilt weten over onze mogelijkheden wanneer u een 27MC antenne nodig heeft.

U kunt bij ons reseller worden

Wij staan klaar voor particulieren en bedrijven die hoogwaardige producten willen aanschaffen tegen een nette prijs. Wij kunnen zowel enkele exemplaren aanleveren, maar kunnen ook grote partijen leveren, ook van de 27C antennes. Daarnaast kunnen wij u aanbieden om reseller van ons te worden wanneer u hier interesse in heeft. Wij vertellen u graag meer over hoe dit precies werkt en wat u mag verwachten. Uiteraard kunnen wij u een goed voorstel doen dat absoluut aantrekkelijk is. Kortom, wij kunnen u op de meest uiteenlopende manieren van dienst zijn. Onze ruime ervaring, meer dan 25 jaar, zorgt ervoor dat u altijd mag rekenen op een expertise van hoog niveau.