VHF mobilofoons

U vindt bij ons een ruim aanbod hoogwaardige HF tranceivers, maar u kunt natuurlijk ook uitstekend bij ons terecht wanneer uw voorkeur uitgaat naar VHF tranceivers. De meest uiteenlopende soorten tranceivers zijn terug te vinden in onze online collectie. Wij houden dan ook een breed en veelzijdig assortiment aan om zoveel mogelijk mensen naar wens van dienst te kunnen zijn. Ook voor een VHF tranceiver zijn wij de juiste online partner. Wij hebben de beste modellen voor u geselecteerd, zodat u altijd de garantie heeft dat u bij ons een hoogwaardige en duurzame VHF tranceiver aanschaft.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Diverse merken VHF tranceivers

In onze branche zijn veel merken actief. Denk aan bijvoorbeeld Tytera, Zastone, Z-Tac, Puxing en Baofeng. Dit zijn merken die natuurlijk ook bij ons in het assortiment zijn terug te vinden. Het is zelfs zo dat wij van diverse merken de enige officiële leverancier in Nederland zijn, zoals van de labels Baofeng, Puxing, Higrade en Kirisun. Ook voor onze VHF tranceivers hebben wij uitsluitend de beste merken geselecteerd om u aan te bieden. Binnen de collectie VHF tranceivers kunt u de merken HYT, Yaesu en Anytone vinden. Stuk voor stuk fabrikanten waar wij voor 100% achter staan.

Een goede service

Wij bieden u niet alleen een mooi assortiment, met hoogwaardige en betrouwbare VHF tranceivers, maar wij zorgen er ook altijd voor dat u kunt rekenen op de beste service. U bestelt gemakkelijk online en betaalt veilig, door middel van iDeal, PayPal, Mister Cash of bankoverschrijving. Vervolgens versturen wij uw bestelling binnen 24 uur, zodat u uw nieuwe VHF tranceiver snel in huis heeft. Wij staan altijd voor u klaar wanneer u meer informatie of advies nodig heeft, en kunnen u een scherpe offerte aanbieden wanneer u een grote order wilt plaatsen. Neemt u gerust eens contact met ons op.