Ervaar ook de
kracht van communicatie

Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Quad Band Tranceivers

Heeft u interesse in quad band tranceivers en zoekt u naar een betrouwbare online leverancier? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want PortofoonWEB biedt u alles wat u nodig heeft. Wij hebben ons gespecialiseerd in het online aanbieden van diverse communicatie apparatuur en genieten meer dan 25 jaar ervaring. Daarnaast zijn wij in Nederland de enige officiële leverancier van diverse topmerken, zoals onder meer Kirisun, Puxing en Baofeng. In onze webwinkel kunt u ook een ruim en aantrekkelijk assortiment tranceivers vinden, waaronder ook diverse quad band tranceivers. Wij hebben diverse interessante modellen voor u geselecteerd.

Lees meer

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren
 1. TYT TH-9800 Plus Quad Band 27/29/50/144/430 Mhz 50Watt
  TYT TH-9800 Plus Quad Band 27/29/50/144/430 Mhz 50Watt
  Speciale prijs 309,95 Incl. BTW
  256,16
  Excl. BTW
  Normale prijs 349,95 Vanaf 289,95

2 producten

per pagina
Van laag naar hoog sorteren

Uitstekende modellen van de quad band tranceivers

U vindt bij ons enkele interessante modellen van de quad band tranceivers. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse merken vertegenwoordigd in onze webwinkel. Wanneer u een quad band tranceiver wilt kopen, dan kunt u een keuze maken uit Yaesu, TYT en diverse modellen van het merk Wouxun. U kunt dan ook rekenen op de optimale betrouwbaarheid van deze quad band tranceivers. Wij hebben hiervoor speciaal de meest hoogstaande modellen van bekende merken geselecteerd. U bent zeker van een goede werking van de tranceivers. Uiteraard kunnen wij u altijd adviseren bij het maken van een keuze uit de verschillende quad band tranceivers, wanneer u dit wenst.

Bedenktermijn

Wij zijn overtuigd van de hoogwaardige kwaliteit van al onze producten, waaronder ook de quad band tranceivers. U zult absoluut tevreden zijn over uw aankopen uit onze webwinkel. Wij bieden u altijd een goede service en binnen deze service vindt u ook een veertien dagen bedenktermijn waar u altijd een beroep op kunt doen wanneer dit nodig is. Wij gaan er echter vanuit dat dit in geen geval nodig is, omdat wij u altijd de beste oplossing kunnen bieden. Natuurlijk kunt u zich altijd door onze professionals laten adviseren.