Repeaters

Als u repeaters nodig heeft, dan wilt zeker weten dat u kiest voor repeaters van hoge kwaliteit, waar u vele jaren lang mee vooruit kunt. U zoekt naar duurzame en betrouwbare modellen waar u niet direct de hoofdprijs voor moet betalen. Ons assortiment repeaters biedt u zeker wat u zoekt. PortofoonWEB is leverancier van de meest vooraanstaande merken op de markt en kunnen u altijd de beste garanties bieden over de kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast betaalt u bij ons altijd een scherpe prijs, waardoor u geniet van een aangename prijs-kwaliteitverhouding. Als u grotere aantallen wilt bestellen, dan kunt u ook altijd contact met ons opnemen om te zien of wij u een aantrekkelijke korting kunnen bieden. Kortingen op grote partijen zijn altijd bespreekbaar.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De meest uiteenlopende soorten repeaters

Wij handelen in meer dan dertig merken die goed bekend staan op de internationale markt. Niet al deze merken leveren ook repeaters, maar er zijn zeker een aantal uitstekende merken goed vertegenwoordigd in ons assortiment repeaters. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een repeater van Baofeng, BFDX, Wouxun of OEM, maar er zijn ook meerdere modellen beschikbaar van de merken Tytera en Radio Tone. Ieder merk legt een hoge mate van kwaliteit in de producten, zodat u hier nooit aan hoeft te twijfelen. Uiteraard zijn de modellen wel heel verschillend van elkaar, vooral ook wanneer er gekeken wordt naar de functies. Daarom hebben wij iedere repeater voorzien van een uitgebreide productbeschrijving.

Een snelle service

Wij garanderen u altijd een snelle service. Wanneer u uw repeaters bij ons bestelt, dan kunnen wij u de zekerheid bieden dat u deze binnen korte tijd al in huis heeft. Na ontvangst van uw order gaan wij hier direct mee aan het werk om deze klaar te maken voor verzending. Wij versturen de bestellingen binnen Nederland en België altijd binnen 24 uur.