Coax Schakelaars

PortofoonWEB biedt u diverse soorten hoogwaardige coax schakelaars binnen het veelzijdige assortiment. U kunt bij ons bijvoorbeeld terecht voor een coax schakelaar van OEM. Deze coax schakelaars staan bekend om de optimale betrouwbaarheid en de goede kwaliteit. Daarnaast bieden wij u ook een coax schakelaar van Diamond. Deze fabrikant levert onder meer ook diverse soorten antennes van hoge kwaliteit, welke u ook in ons aanbod terug kunt vinden. De Diamond CX-310A is bijvoorbeeld een model waar wij absoluut volledig achter kunnen staan als het gaat om de goede eigenschappen.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

De Diamond CX-310A

Dit is een 3-poorts handmatige coax schakelaar voor het switchen van drie verschillende antennes op één zendontvanger, of voor het switchen van drie verschillende zendontvangers met één antenne. U kunt altijd rekenen op de uitstekende werking van deze coax schakelaar, welke klein van formaat is en een goed vermogen kan bieden. De coax schakelaar heeft een frequentie bereik tussen de 0 en de 800 Mhz. Bij dit product in onze webwinkel kunt u nader kennis maken met de coax schakelaar, door alle bijbehorende productspecificaties te lezen. Ditzelfde geldt uiteraard voor de hoogwaardige Daiwa coax schakelaar die wij u aanbieden.

Levering in Nederland en België

PortofoonWEB is een totaalleverancier met meer dan 25 jaar ervaring. Ons assortiment is bijzonder veelzijdig en biedt u alles wat u nodig heeft wanneer het gaat om de communicatie apparatuur. Wij leveren onze producten, waaronder ook de coax schakelaars, aan alle adressen in Nederland en in België. Wij zijn zowel particulieren als ondernemers graag van dienst. Zo zijn wij al vele grote bedrijven volledig naar wens van dienst geweest met een maatwerk oplossing. Alle bestellingen worden vanuit ons magazijn verzonden binnen 24 uur na het ontvangen van uw bestelling. U hoeft zeker nooit lang op uw order te wachten en kunt snel gebruik maken van uw aankopen.