Bliksembeveiliging

U wilt uw apparatuur vanzelfsprekend goed beschermen. Toch bestaan er enkele belangrijke risico’s wanneer u hier buiten mee aan de slag gaat. Denk bijvoorbeeld aan het gevaar van bliksem voor uw zend en / of ontvanger. Gelukkig kunt u bij PortofoonWEB terecht voor een uitstekende bliksembeveiliging. Wij vinden het belangrijk dat u lang gebruik kunt maken van de apparatuur die u bij ons aanschaft. Een goede bescherming van de apparatuur is nodig om de levensduur optimaal te houden. Juist hierom bieden wij ook een mooi assortiment producten voor de bescherming van uw apparatuur. Hier vindt u ook de hoogwaardige bliksembescherming, van het gerenommeerde merk Diamond.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Bliksembeveiliging Diamond CA-35RS

Deze bliksembeveiliging word in de coax kabel gemonteerd en is voorzien van een verwisselbaar patroon. De bliksembeveiliging biedt een uitstekende bescherming en voorkomt dat uw apparatuur voor zend en / of ontvangst geen schade oploopt als gevolg van de bliksem. Zware schade wordt hierdoor uitgesloten en dat is voor u natuurlijk erg belangrijk. U wilt niet gedwongen worden tot de aanschaf van nieuwe apparatuur doordat u schade oploopt door de bliksem. De Diamond CA-35RS is uitstekend om dit te voorkomen. Natuurlijk bieden wij u de garantie op de uitstekende kwaliteit van deze bliksembeveiliging voor uw apparatuur.

Snelle service

Wij staan niet alleen garant voor de hoogwaardige kwaliteit en de uitstekende prijzen van onze producten, waaronder ook de bliksembeveiliging. Wij zorgen ook altijd voor een vriendelijke en snelle service. Wij kunnen onze producten binnen Nederland leveren, maar leveren ook in België. Na het ontvangen van uw bestelling zorgen wij voor een verzending binnen 24 uur. U hoeft dan ook niet lang op uw aangekochte producten te wachten. Wilt u zich laten adviseren door een ervaren professional, zodat u zeker bent dat u de juiste keuzes maakt in onze webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.