Ervaar ook de
kracht van communicatie

Rotoren

Bent u op zoek naar een goede rotor voor uw antenne systeem? Dan kan PortofoonWEB u goed van dienst zijn. Wij hebben goede mogelijkheden als het gaat om kwalitatief hoogwaardige rotoren voor antenne systemen. Natuurlijk staan wij bekend om de betrouwbare kwaliteit en duurzaamheid die wij leveren. U hoeft dan ook nooit te twijfelen aan de duurzaamheid van de producten die u bij ons koopt, ook niet wanneer u kiest voor één van onze rotoren. Wij leveren tal van bekende merken die internationaal handelen. Als u interesse heeft in rotoren, dan kunnen wij u enkele interessante modellen van het populaire merk Yaesu aanbieden.

Lees meer

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Yaesu G-1000DXC Rotor met klok
    Yaesu G-1000DXC Rotor met klok
    Speciale prijs  559,00 Incl. BTW Normale prijs  589,00

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Voor middelgrote antenne systemen

Een mooi voorbeeld uit ons assortiment rotoren is de Yaesu G-650 rotor, welke uitermate geschikt is voor middelgrote antenne systemen. Sterker nog, deze rotor behoort tot de meest gebruikte rotoren op de markt. Deze rotor wordt standaard aangeleverd inclusief een buisklem voor de bovenste buis. Wij raden u aan om altijd een maat groter te bestellen dan dat u nodig heeft. Uiteraard kunt u ook kiezen voor een ander model uit ons assortiment. Wij raden u aan om van de beschikbare modellen de productspecificaties te bekijken. Alle producten in ons assortiment, waaronder ook de rotoren, zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving, zodat u een goede keuze kunt maken op basis van deze informatie.

Advies

Wij leveren u een compleet pakket wanneer u kiest voor een rotor uit ons assortiment. Als u bijvoorbeeld gaat voor de Yaesy G-650, dan krijgt u een pakket waarin u onder meer ook een rotor connector en een controller vindt. Uiteraard leveren wij ook een Nederlandstalige handleiding mee. Weet u niet welke rotor u nodig heeft? Wij adviseren u graag. Wij hebben alle expertise in huis om u van eerlijk en degelijk advies te voorzien, over alle producten die u kunt vinden in ons assortiment. Wij helpen u graag verder.