Diversen

PortofoonWEB biedt u de meest uiteenlopende accessoires en toebehoren, ook voor ons assortiment antennes. Hier kunt u ook een collectie vinden met diverse producten. Deze producten hebben wij speciaal voor u samengevoegd, zodat u bij ons werkelijk alles kunt vinden wat u nodig heeft voor al uw communicatie apparatuur, zowel voor recreatief gebruik als voor (semi)professioneel gebruik. De meest uiteenlopende hoogstaande en gerenommeerde merken zijn ruim vertegenwoordigd in onze webwinkel. Meer dan dertig goede merken zijn hier terug te vinden. Uiteraard staan wij volledig achter de kwaliteiten van deze merken, zodat wij u ook altijd de beste kwaliteiten kunnen garanderen. In het assortiment diversen kunt u producten vinden van bijvoorbeeld OEM en Diamond.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Producten in de collectie diversen

Onze collectie diversen bestaat uit verschillende producten die erg praktisch en vriendelijk zijn in gebruik. Zo kunt u in dit assortiment terecht voor een goede antenne splitter, maar ook voor diverse soorten bevestigingsproducten voor antennes, zoals bijvoorbeeld railvoeten, magneetvoeten, antenne dak doorvoeren en kantelvoeten. Deze producten bezitten een hoogwaardige en betrouwbare kwaliteit. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten altijd tevreden zijn over PortofoonWEB. Om dit te realiseren bieden wij altijd een ruim en hoogwaardig assortiment, aantrekkelijke prijzen en een vriendelijke service waar u altijd op kunt rekenen.

Betrouwbare partner

Wij vormen uw betrouwbare online partner voor al uw portofoons, marifoons, mobilofoons, zendontvangers, antennes en meer. Wij zijn in Nederland de enige officiële leverancier van onder meer de toonaangevende merken Puxing, Higrade, Kirisun, Baofeng en Anytone. Wij leveren u uitsluitend originele producten van merken die altijd een goede kwaliteitsgarantie bieden. Omdat u bij ons ook een aangename prijs betaalt geniet u daarom altijd van een goede prijs-kwaliteitverhouding. Als u grotere partijen wilt bestellen, dan kunt u contact met ons opnemen. Regelmatig kunnen wij u in dit geval een aantrekkelijke korting bieden.