Laders & Multi Laders

Wanneer u veel gebruik maakt van portofoons, dan is het natuurlijk ook belangrijk om goede laders in huis te hebben. Wij hebben zowel reguliere laders als speciale multi laders in ons assortiment opgenomen. Zo hoeft u nooit meer in de problemen te komen door een aflopende of lege batterij. U kunt de portofoon(s) snel en gemakkelijk opladen op ieder geschikt moment. Uiteraard zijn er verschillende soorten adapters en multi adapters beschikbaar. Bij iedere specifieke lader kunt u meer informatie vinden over de werking, de prestaties en de compatibiliteit.

Deze bedrijven gingen je allemaal voor.
De portofoon specialist

Ook voor docking stations

Wij hebben een ruim assortiment laders en multi laders voor u samengesteld. Binnen deze collectie kunt u de beste adapters vinden, ook voor intensief en professioneel gebruik. Het assortiment is aangevuld met enkele hoogwaardige docking stations voor optimaal gemak. Natuurlijk leveren wij vanuit onze webwinkel tientallen hoogwaardige en betrouwbare merken. Ook de laders, multi laders en docking stations zijn te verkrijgen van diverse goede merken, zoals bijvoorbeeld Kenwood, Tytera en Wouxun. Ook het populaire merk Baofeng is ruim vertegenwoordigd in deze collectie. De adapters zijn gebruiksvriendelijk, betrouwbaar en duurzaam. U kunt zeker zijn dat u vele jaren gebruik zal kunnen maken van onze hoogstaande laders, multi laders en docking stations.

Online bestellen

Bij PortofoonWEB kunt u natuurlijk al uw gewenste producten online bestellen. Heeft u interesse in onze laders, multi laders en / of docking stations? Maak dan online uw keuze, plaats uw bestelling en reken deze op veilige wijze af. U kunt bij ons betalen middels Mister Cash, iDeal, PayPal en een reguliere bankoverschrijving. Vervolgens gaan wij met uw order aan de slag en zorgen wij ervoor dat deze binnen 24 uur onze voorraad verlaat. Zo kunt u altijd zeker zijn van een snelle bezorging. Wij leveren onze producten in Nederland en België.